son paylasimindan sonra donup bakayim neden herkes ustune gitmis dedim ama canim kusura bakma ama yazdiklarini hepimiz hergun fazlasiyka yapiyoruz ustelik kocamizdan gram yardim almiyoruz.. bak hamileyim 5 yasinda kizim var kalktim kah. hazirladim evi sildim supurdum, market ihtiyacini gordum, parka goturdum eve geldim banyo fasli ardindan corba yaptim kiza icirdim yiyeceklerimizi pisirdim hep beraber yedik kii bu aksam saatine kdr olan seyler ben eve geldigimde esim yeni uyanmisti.haa hamile olmasam beraberlikte olurdu belki bunlarin uzerine.. yani ne cocukla disari cikar parka goturur vs ne evde oyle bir.kac saat oynar ne benm icin ailesini siler onlari gec zaten.. yasadiklarini da okudugum icin sunu belirteyim ki bende aldatildim evli degildim ama esimle karsilasinca bana eskinin faturasini bana kesme demisti yaptigim bir kac sey sonrasinda vee gercekten hakliydi esim o kisi degildi ki onu kisitlayayim yada engel koyayim.. yanii cnm sen once iki kisinin ayni olmadigini kafanda idrak et onceden yasadigin sonucu karsinaa bir nimet cikmis haa diyelim ki tum bunlara daha fazla katlanamayip gitse esin ne yapacaksin bu seferde vahh soyle yaosaysim keske demicek misin o yuzden suan ki durumuna sahip cik ilerde keske deme