Ne kaçtım ne kaçmadım. Çok farklı birşey oldu.
Eşimle sevgiliydik. Ailem eşimi yanıyordu eşim sürekli ailemin yanına gelip gidiyor du. Bı gün. Yine istanbula eşimin yanına gitmiştim biz artık evlenelim seni geri yollamak çok zoruma gidiyor dedi konuştuk. Sonra ben ailemin yanına döndüm. Eşimde Sakarya ya döndü. Evimizi tuttuk dizdik nikah günü aldık. Ailelere haber verdik. Babamın evinden nikahima gittim annemle birlikte. Hepsi bana saygı duydu. Evlendikten 2 ay sonra ben kaynanami tanıdım. Eşim 7.8 yıl üzerine benim hatrima ailesi ile barıştı
Ya bende kaçarak evlenen bir çiftin ilk meyvesıyım bıraz komik oldu evet ama annemle babamın hikayesi daha da komik. Amca çocukları onlar işte annem de babam da küçük yaşta annesiz kalmışlar üvey anneler ev içinde hep eziyetle büyütmüşler. Neyse annem 17 yaşında çok guzel ve bakımlıymış babam ona aşık olur ve bir birlerini çok severler. Evlenmeye karar vermişler dedem annemi istememiş onu alıp vitrine süs mü yapıcam demiş iş bilmez yardım etmez işte eski kafa malesef. Annem de onun bu lafına inat babamı kaçırmış) bir yaş büyük babamdan hep güler şakalaşırız onların durumuna.bu yuzden dir ki ailemin sevenlere sonsuz saygısı vardır. eşim Sinoplu ben vanlıyım sevdik bir birimizi onlar da üzüle üzüle benı gurbete verdiler. Belkide kaçarım dıye yaptılar ama ben babamı bırakıp kimselere kaçmazdım buna yüzde yüz eminim hatta başıma da geldı eşimden önce de evlenme teklifi almıştım daha istemeden kaçalım dedı anında bitirdim. Şimdi gurbetlik dışında çok çok mutluyum Rabbim hiç kimseye pişmanlık vermesin inşallah
1,491,953 soru
24,378,900 cevap
348,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın