0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Vefat etti gencecik i kadın çim yanıyor ne dicem bilmiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(11,007 puan) tarafından
Yaa anneleri mi? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... o çocuklara ahh yaa...
(2,350 puan) tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Ölüm sebebi neydi canım Allah rahmet eylesin :(
(2,350 puan) tarafından
Trafik kazası canm bugün kaza yaptılar çocuklarda yoğun bakımda anneleri vefaat etti
(1,110 puan) tarafından
Tüh ya :(
0 oy
tarafından
Off cok cok üzüldüm ya :(( mekani cennet olsun inşallah.  Piknik zehir oldu
(2,350 puan) tarafından
Amin canım kızının sınavı vardı yarın morali düzelsin diye pikniğe gitmişlerdi
0 oy
(137 puan) tarafından
Allah mekanını cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabır versin. 
(2,350 puan) tarafından
İnşallah amin
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Ay kiyamam ya allah rahmet eylesin rabbim.oburlere ömür versin 
(2,350 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Ayy çok üzüldüm yaaaa :'(

(2,350 puan) tarafından
Ne dicem bilemiyorum küçük kızda yoğun bakımda ona bsy olmaz inşallah
(3,270 puan) tarafından
Yola nasıl mutlu sevinçli çıktılar eğlendiler gülüp oynadılar ama aniden başlarına neler geldi aslında ölüm bize nekadar yakın ama haberimiz yokmuş gibi davranıyoruz aklımdan neler geçti bir anda yaa :((
(2,350 puan) tarafından
Hiç sorma canm ya rabbim kimseye bu acıyı yasatmasn
0 oy
(426 puan) tarafından
Allah eahmet eylesn kac yasindaydi peki :(
(2,350 puan) tarafından
30 anca canm
(426 puan) tarafından
Rabbim mekanini cennet etsin geride kalanlara sabir versin o cocuklari kimseye muhtac etmesin insallah :( :( ah yalan dunya yalan dunya
(2,350 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Çok üzüldüm ya ALLAH rahmet eylesin :(

(2,350 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Istanbulda mı olmuş acaba  allah rahmet eylesin çok üzüldüm çocuklar öksüz kaldılar çocuklara acil şifalar versin rabbim off ya çok üzüldüm çocuklar uyanınca annelerini yanlarında göremeyecekler ne yapacaklar  benim kızım bensiz asla yapamaz
(2,350 puan) tarafından
Osmaniye canm küçük kizida durumu ağır ondan korkuyorum ya
tarafından
Kaç tane çocuğu var babaları yaşıyor mu allah şifa versin küçük kıza
(2,350 puan) tarafından
Üç çocuk bebem birde gorumcesinin kızı vardı ikizlerden biri ağır durumu diğerleri çıktı babalarida evde esmdi ama adam kendini duvarlara vuruyor kendini suçluyor rabbim sabır versin
tarafından
Allah sabır versin amin inşallah  çok üzüldüm
0 oy
(383 puan) tarafından
Tühh yaaa rabbim mekânı cennet kabri nur eylesin gerçekten çok üzgünüm rabbim yardımcıları olsun
(2,350 puan) tarafından
30 bebem anca yani geride üç çocuk eşi kaldılar kızlardan biri hala yoğun bakımda ümitli dil doktorlar ona bsy olmaz inşallah diğerleri şimdi çıkmış hastaneden evdeler eşi kendini suçluyor adam çok zor bilmiyorm ins diğer yavrumuz sağ salim cikar
(383 puan) tarafından
Nasıl dua ediyorum anlatamam dualarım onlarla beraber gözümden yaş akıyor inşallah yavrular kurtulur
(2,350 puan) tarafından
Allah razı olsun canm amin inşallah
(1,298 puan) tarafından
:( off Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin inşallah. Yoğun bakımda olanada şifa versin inşallah sağlıkla kurtulur :( ne kadar üzüldüm. Çocuklar annesiz kaldı.. :(((
(2,350 puan) tarafından
Hiç dermanım kalmadı ağlamayan nasıl gecicek bu gece bilmiyorum nasıl gidicem cenazeye onuda  bilmiyorum çok kötüyüm ya amin Selin insallah canm
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin 
(2,350 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ayy cok üzüldüm canlarim yaaa bi keyf yapmışlardır onuda tam yasamadan bitti yavrucaklar nasl durumlari allah sabr versin ailelerine
(2,350 puan) tarafından
Amin canm güya kızı sınava girecek ti yarın moral olsun diye götürdükledi ikizlerden biri yoğun bakimda diğerleri çıktı evdeler o kuzucugun durumunda ağır ins ona bsy olmz
(4,103 puan) tarafından
Umarimm bisi olmaz allah sabir versin cokk zorrr
(2,350 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Yemin ederim içim yandı ya Rabbim merhametiyle muamele etsin çocuklar kaç yaşında 
(2,350 puan) tarafından
Üç kız çocuğu büyük kız liseye geçiş sınavına girecekti yarın kaç yaşında blmym küçükler 8 yaşında ikiz onlar ikizlerden biri yoğun bakımda onun durumu daha kötü kalbi durmuş kaç kez yavrumun onun için dua edelim kardeşlerine babasına bağışlasın Rabbim
tarafından
Yavrularım benim küçücüklermis Allahım sen yardımcıları ol senin yardım ettiğin hiç kimse yari yolda kalmaz ben o yavruyu sana emanet ediyorum hiç şüphesiz emanete sahip çıkanların en hayırlısı senin :((
(2,350 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 573 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hayriye 2121 (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
+4 oy
9 cevap 603 göst.
17 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 375 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,061 soru

12,436,053 cevap

45,811 kullanıcı

Kategoriler

...