0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar midesi almıyor sisler nasıl yapıp yediriyorsunuz ben ne vermeliyim sabahlari

3 Cevaplar

0 oy
(467 puan) tarafından
ne kadar verdinki? kasik mama yap yulaf princ unundannicine pekme ya meyve ez ver benimde 7aylik boyle .biz alerjikiz sut urunleri olmaz.ama sen onlardan yorgurt ekmek olurö
tarafından
Bir iki çay kaşığı biraz peynir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal yaa ben rafadan yedirmeye calisirdim. Benim kizim 4 yasinda daha 1 senedir kahvalti yapiyor ben hep corba icirirdim ekmek dograyip icine
tarafından
Canım.peynirle verdim yemedi kilosu falan iyide şimdi diyor bir yumurta yemesi gerek falan yemiyor benimki emiyor beni öğlen azıcık çorba ve yoğurt tüm yemeğimiz bunlar
tarafından
Sutum yetmedigi icin erken basladim ben ek gidaya ilk zamanlar pirinc unu pekmezli sobra un kavurup yagsiz azda pirinc unu ile corba gibi veriyordum. Sonra yogurda un koyup corba gibi ceviriyordum veriyordum. Boyle seyler canim
tarafından
Anladım canım.benim.sut yetiyo yapayimmi yinede
tarafından
Canim bebekler anneyi emdigi surece ek gidayi fazla yemiyorlar ancak emmeyi birakinca duzene giriyor. Merak etme o senden aliyordur almasi gerekni
tarafından
Tabi biraz biraz tattir artik canim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ula meltoş azcık suyla yumuşatıp ver ben öyle yapmıştım ilk zaman yumurta sarısı zaten katıya zor çiğner 
tarafından
Kız bu kez de benim midem bulanıyor :))
(5,727 puan) tarafından
Kız sen yemiycen :) ıhlamur çayıyla falan islat kuzum iki bisküvi peynirle ez yer bence
(25,196 puan) tarafından
Hahaha ay midene :D bşy olmaz la
tarafından
Görünce bulaniyo;)) tamam deneyim yavrular
tarafından
Aynen bende hic oyle seyler verenedm. Midem bulanıyor. Millet peyniri yumurtayi  birbirine karistiriyor birde. Sonuçta bebeklerinde damak tadi var
(25,196 puan) tarafından
Niye sen peynirle yumurtayı aynı anda yemiyo musun kahvaltıda, tadı harika oluyo valla. Benim oğlumda bayılır peynir yumurta ekmek beraber veriyorum damak tadımız çok iyidir :D eminim ki millet keyfinden karıştırıp vermiyordur veriyorsa da
(5,727 puan) tarafından
Yemeyen çocuğa amuda kalkıp bile beslersin emin ol yaşamayan bilmez
(25,196 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Yok yani yiyen çocuga da verilir peynir yumurta beraber yanında bide patates kızartması olsun varya off yemede yanında yat. Bu sabah biz öyle yedikte ömerin parmakları son anda kurtardım dostum ahahah:D
tarafından
Maleseff yaa benim cok midem bulanir. Rafadan yumurtayi yedirirken bile kotu oluyorum. Tatlar birbirine girmiyor mu.
(25,196 puan) tarafından
Bence senin değişik miden var :D gerçekten kahvaltıda hiç yumurta ve peynir aynı anda yemedin mi yanında patates kızartması zeytin falan hepsini atıcan ağzına arkadan çay yudumlucan off beee :D
tarafından
Benim cocukta cok zor yerdi ama ben oyle karistirip veremedim hic. Cok duydum yapanlari ama midem kaldirmadi benim belki versem yerdi.
(5,727 puan) tarafından
Yok kız niye girsin midede hepsi birbirine karışıyor zaten
(5,727 puan) tarafından
Yarasın pasama dostum
tarafından
Karıştırıp yiyemem Selo ayrı Yro yerim.hele yumurta zaten yiyemem mecbur olduğum için yapıyorum ama karıştırıp yiyemem kız peynirle zeytinede karıştırıp uemem önce peynir sonra zeytin yerim :)
tarafından
Tamam oyle yersinde karistirmakk goruntu midemi bulandiriyor zaten yumurta kokusu itibariyle hassas bir yiyecek
tarafından
Hah nesli aynen görüntü önemli midede karışmasın bı önemi yok:))
tarafından
Afiyet olsun kizlaaarrr ne diyimm yarasin valla kilolu degilseniz tabiiu
(25,196 puan) tarafından
Ee alın peyniri yumurtayı zeytini püre yapın karıştırın demiyom ağzına aynı anda attıgında karışıyo zaten ondan bahsediyorum :D
tarafından
Tamam i konuda hem fikiriz o zaman
tarafından
Bir arada yapan varkkiz onu diyok bizde:)
(25,196 puan) tarafından
Napsınlar yav yemiyorsa cocuk :D ağzını bile açmayan çocuk var insan biyerde mecbur kalır düşünsene büyüyene kadar yumurta yemediğini çocugun yada peynir yemediğini
tarafından
Kız nesli bende senin dediğini diyom ters bişey demiyom görüntü onemli:)
(5,727 puan) tarafından
Kizz kilom olmasa neler goturcem bee :D mesela petibor ile peynir yemeye bayılırım dostum bende sorun var demek
tarafından
Kız benim büyük penür yemiyo valla ben napim
(5,727 puan) tarafından
Pankek yapın canim içine yumurta da giriyor labne peynir falanda koyabilirsniz
tarafından
Pankek evet olabilir deneriz yavrum biran önce buyusuleede benle beraber şiş kebap yeselwr yeter yav:)
(25,196 puan) tarafından
Ömerde peynir yemiyodu ama yumurta hastası. Bende peynirli zeytinli omlet yapıyorum krep gibi oluyo öyle yiyo arada. Bide patates kızartması ile peynir bi arada seviyo bi parça ondan bi parça ondan koyup ekmekle veriyom:D anasına çekmiş :D
(5,727 puan) tarafından
Ben çok yapıyorum pankek dostumda bilir dimi laaa
(25,196 puan) tarafından
Pankek görecek gözüm yok senin yüzünden o derece :D
tarafından
Ahh su kilolarrrr

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 524 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (6,853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 164 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

410,791 soru

12,361,706 cevap

41,609 kullanıcı

Kategoriler

...