0 oy
1,605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Ailemi dinlemedim kacarak evlendim bir oglum var 1 yıldır annemın sesini duymadım arayamadım da ne yapmam gerek bılmıyorum gidip ozur dilemelımıyım artık adım atmalımıyım gideceksem de eşimle cocuguma mi gitmeliyim 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hmmm niye kaçtın canım teli duvaklı çıkmak varken rızalarını almak varken bence git onlar kendi kendine afetmez çaba göstermen lazim ara konus açmasa 50 yine ara git senin yerinde olsam öyle yapardim 
-Reklam-
+1 oy
(1,293 puan) tarafından

Anna baba yuregi dayanamaz affeder bi zmndan sonra duzeliyo öfkesi gecio insann ara anneni bi hatrini sor 

0 oy
tarafından
Ayyy bencede git canım önce çocuğunla git daha sonra eşin gelir 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Nasıl sabrettin canım bunca zaman . Tabiki gidin hatta ayaklarına kapan ağla yalvar seni affetmesi için .. ana gibi yar olmazzzzz.
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Olan olmuş  nasi dayandin bi sene yapmışn bi hata gt Bnce  geç bile kalmışın.  Kaçan sensin onların  peşinden sen kosacan
0 oy
(95 puan) tarafından
Bir anne baba evladinda vazgecmez onlarda özlüyordur bence Sen adimi at esinle ve cocugun la git sanki Boyle daha dogru olur ama yinede Sen nasil istersen
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Bende kaçarak evlendim..  şu an yuvamdan mutluyum bir kızım olacak ama keşke yapmasaydım..
(25 puan) tarafından
Sen barıstın mı
(1,083 puan) tarafından
Barıştim ama buna rağmen ailem düğünüme gelmedi..
(25 puan) tarafından
Nasıl barıstın peki
(1,083 puan) tarafından
Annem çağırdı ama sonra bir sürü gene olay oldu
0 oy
(458 puan) tarafından

Bende kacarak evlendim annemle konusyodm ama babamla 2.5 sene konusmadim sonra bir gunn babam gelsin demis oylelikle

(25 puan) tarafından
Bende ablamlarla konusuyor um fakat anneme ulasamıyorum aratmıyorlar benı ve annem kotuymus psikolojik olarak sen nasıl barıstın
(458 puan) tarafından
Kuzum ben kactiktan sonra annemle surekli gorustm telefonda olsun teyzemlerde olsun falan ama sonra doguma yakin kaynanam goturdu beni dogumda olum var kalim bar diye daha sonra da oglum 1.5 yasomdaydi amcmlar konusmus olmaz boyle diye babamda gelsin dedi oylelikle baristik cok sukur
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Niye bu kadar bekledin canım git tabi al cocugunu sonrada eşinle gidersin
0 oy
(26 puan) tarafından
Canım sen adım atmadan onlar kesinlikle atmıyor ben bide üniversitedeyken gizli evlendim sonra ilk gece hamile kalmışım mecbur bir müddet sonra geldim ailemin yanına anlattım durumu tabikide beni sildiler o kadar zor zamanlar geçirdim ki bide 800 km uzaktaydım. Ama anneme hep mesaj attım bide hamileydim hamileliğim zor geçti ilk annem affetti. Babamı tanısanız herkes korkar cok sert biridir ve onun beni affetmeyeceğinden emindim sonra babamada mesaj attım içimdekileri döktüm oda beni affeti bu sefer eşimle konuşmuyordu cocuğum felan oldu bir yaşına girdi en sonunda bayrama yakın mesaj attım tabi biz ailemin memleketine taşındık zaten kızım doğduğunda ben aileme geliyordum ama eşim gelemiyordu babamada destan gibi mesaj yazdım bayramda oda barıştı eşimle şimdi kankiler =) zamanla gecmez dediğin herşey geçiyor canım ama evlat asla atılamıyor gerçekten bak. Sen adım at onlara emin ol onlarda dayanamaz zaten
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Simdiye kadar hic gitmediniz mi?

Benim bildigim esinin ailesi ailenle konusulur bi orta yol bulmaya calisilir

Olmuyosa senin surekli aileni arayip gitmen lazimdi yani 

Bu kadar sure annenle konusmamak cok zordur
0 oy
(238 puan) tarafından
Bense kaçarak evlendim annemle konuştuk babam 8 ay ko usmadi sonra içimden geleni yazdim babamda gelsin demiş sınıf babam benden çok damadını sever:)
0 oy
tarafından

Kacarak evlendim ve ailem hic kusmedi cunku esimle birbirimizi cok seviyorduk ve onve kayinvalidemlgil gitti sonrada biz esimle gittik zaten ailem esimi taniyorlardi babam bir kere gormustu esimi annem zaten biliyordu isteselerdi verirlerdide ailem ama biz heyecan ariyor gibi kactik :) bence git ailene affederler elbet

0 oy
(64 puan) tarafından
Annen aramadan gitme bence . Üzülme sonra. Annende 1 sene iyi dayanmış yanlız 
0 oy
tarafından
Bende kaçarak evlendim ama benim ailem vermedi falan kaçtıktan sonra babam pişman olmuş suç bende demiş eve gelnelere falan ama ben hep mesaj attım anneme olsun babama olsun kardeşimle konuştuk bı sure sonra annemle konuşmaya başladım gizli gizli ama ben hep mesaj attım babam ben suçluyum ama burnu surtsun diyormuş tabiki Elhamdülillah çok iyi bir eşim var hiç bir sorunumuz olmadı ben bi gün gittim eve tabiki evden cik diyemedi babam sarıldı ağladı barıştık 
0 oy
(639 puan) tarafından
Önümüz bayram. Affederler ınsallah 

Böyle saygı duyup sözünü dinleyecekleri bi aile büyüğün yok mu araya koysan...
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın kuzum. Ben 1 ay sonra gittim. Eşimin ailesiyle bşrde aracı aileyle. Görüşüyorum. 

Anne baba  en nihayetinde. Bğyütmüş beslemiş kolay kolay kıymaz. Bilmiyorum tabi ki ailenin yapısını. 

Ama ailenle . en azından kızınla gitmelisin. 

H bir süre eskisi gibi olmaz. Hemen eskisi gibi olamsını bekleme. 
0 oy
tarafından
Barışmak ici  tam zamanı bayram da geliyor git ellerini af dile eminim kıyamaz affederler ana baba evlattan geçemez emin ol ;) hele torunu görünce oohhooo sana niye kustuklerini bile unuturlar 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 985 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 732 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 684 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 975 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu

412,582 soru

12,421,615 cevap

45,261 kullanıcı

Kategoriler

...