Öncelikle verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Malatya da yaşayan 6 aylık bir yavrumuz , EYÜP ÇINAR ALTUNTAŞ SMA TIP 1 ölümcül kas hastalığına sahiptir.Yurt dışında tedavi olabilmesi için ve tedavi ücretinin toplanabilmesi için gönüllü ablaları olarak bir kampanya başlattık. Kampanyamız valilik izni kapsamında devam etmekte olup, gerekli izin evrağımız,hastane raporumuz instagram @eyupcınaracanol adresimiz de mevcuttur. Bana ulaşmak isterseniz sizlerle paylaşabilirim.Sizlerden naçizane ricam bu yavrumuz için valiliğimizin denetiminde olan hesap numarasına bütçeniz dahilin de destek olmanızdırbiz 1 liranıza bile talibiz.Kendi iletişim bilgilerimi de ekliyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum.
Keşke herkes bakıp geçmek yerine 10 TL de olsa bağış yapsa da bi yavrunun hayatı kurtulsa..
Bende Elif eva bebeğe bağış topluyordum resmini whatsap duruma fln attım ve 3 günde bin 20 lira bağış yapıp dekont attılar bana. Ama Elif eva bebeğimiz vefat etti küçük bedeni daha fazla dayanamadı..
Bir çocuğa 10 TL 20 TL bağış yapınca kimse aç kalmaz açlıktan ölmez. Ama malesef insanlarımız yok efendim belki iyileşmeyecek yok belki parayı yiyorlar bahanesiyle bi sigara parası bi çay parası göndermiyorlar.. Halbuki bu bağışlar valilik gözetiminde toplanıyor. Mesela Elif eva vefat ettiği için ona toplanana para bugün valilik tarafından başka bir sma hastası bebeğe verilecek. Yani paramız boşa gidiyor diye korkudan göndermeyen bahane üreten insanlar bunu bilsin. 10 TL den ne olur ki demeyin damlaya damlaya göl olur. Ben whatsapa attığımda en fazla 100 lira gönderirler dedim ama gelen 20 TL 50 tl dekontlarla bin lira bağış yapıldı 3 günde. Sizde 2 dakikanızı ayırıp bir çocuğun elinden tutun. Bağış yapamıyorsanız bile onları Facebook instagram ve whatsapta paylaşarak başkalarının bağış yapmasına vesile olun.
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir ❤️
Lütfen saatlerce tlfon elinizde kalıyor 2 dakika bir paylaşım yapın yada eşinize hadi bugün çocuğumuzun sadakası olarak 10 TL 20 TL bağış yapalım deyin.. Emin olun 2 çikolataya o parayı veren milyonlarca insan var. Bugün çikolatayı bu meleklere ısmarlayın ❤️
eyüp çınarımız yaşaasın
............
post yukarı
Annemmmm yavrum benim ben yaptım inşallah kızlarda yapar çünkü hepsinin kalbi pırlanta gibi
rabbim hepinizden razı olsun nekadar yüreği güzel insanlar var burada. biz 1 liranıza bile muhtacız gercekten
Post yukarı
Eşime söyliycem şuan memleketteyim inşallah yolliycam canim Allah razı olsun paylaştığın için vesile olduğun için Rabbim Şafi ismi hurmetine şifa versin yavrucağa
1,498,412 soru
24,476,528 cevap
355,670 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın