Keşke herkes bakıp geçmek yerine 10 TL de olsa bağış yapsa da bi yavrunun hayatı kurtulsa..
Bende Elif eva bebeğe bağış topluyordum resmini whatsap duruma fln attım ve 3 günde bin 20 lira bağış yapıp dekont attılar bana. Ama Elif eva bebeğimiz vefat etti küçük bedeni daha fazla dayanamadı..
Bir çocuğa 10 TL 20 TL bağış yapınca kimse aç kalmaz açlıktan ölmez. Ama malesef insanlarımız yok efendim belki iyileşmeyecek yok belki parayı yiyorlar bahanesiyle bi sigara parası bi çay parası göndermiyorlar.. Halbuki bu bağışlar valilik gözetiminde toplanıyor. Mesela Elif eva vefat ettiği için ona toplanana para bugün valilik tarafından başka bir sma hastası bebeğe verilecek. Yani paramız boşa gidiyor diye korkudan göndermeyen bahane üreten insanlar bunu bilsin. 10 TL den ne olur ki demeyin damlaya damlaya göl olur. Ben whatsapa attığımda en fazla 100 lira gönderirler dedim ama gelen 20 TL 50 tl dekontlarla bin lira bağış yapıldı 3 günde. Sizde 2 dakikanızı ayırıp bir çocuğun elinden tutun. Bağış yapamıyorsanız bile onları Facebook instagram ve whatsapta paylaşarak başkalarının bağış yapmasına vesile olun.
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir ❤️
Lütfen saatlerce tlfon elinizde kalıyor 2 dakika bir paylaşım yapın yada eşinize hadi bugün çocuğumuzun sadakası olarak 10 TL 20 TL bağış yapalım deyin.. Emin olun 2 çikolataya o parayı veren milyonlarca insan var. Bugün çikolatayı bu meleklere ısmarlayın ❤️