0 oy
351 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ben 20 qün annemlerde kaldım buqün eve qeldim eşim beni almaya qelmisti eşimle birlikte kaynana kayınbaba qelmişti gurbetteyim bu arada.eve qeldim kaynaanm qilde baq evine qitti baq evi bize yakın sonra bana dediki ne eksiqin varsa yaz ben gelir torunuma bakarım sende git al tmm dedim sonra eksiqime baktım eksigim pek yoktu sadece yeşillik alınıcaktı bende esime dedim evde iş cok dısarı cıkmayacam eksik yok sen sadece yesillik al dedim iş cıkısı tmm dedi.bende kaynamı aradım tl cekmiyordu msj attım eksiqim cok yok eşime dedim gelirken alıcak sonra az önce geldi sen niye böyle yapıyorsun senin bu yaptıqını unutmıcam allah görüyor bende dedim ben art niyet le sana bişi demedim sen kuruntu yapıyorsun allah qörüyor aynen dedim biz gec geldik diyemi böyle yapıyorsun sen bize cephe aliyorsun torunumun hatrına qeldim git asaqıda baban bekliyor alın gelin yazık deqilmi oqluma iki gündür direksiyon sallıyor gelip beni alması dert olmus sanki bende dedim nolmus iki poset getiricek yolunun üstü  evden sanki köpek kovalamıs qibi kactı resmen oqlumda kucaqına gitti sonra onu markete indirdi bişi demedim ona cips almıs getirdi oqlumu sonra qitti hoscakal dahi demedi bende bozuntuya vermedim hadi babaanneye baybay yap dedim cipsi unutmus kayınpedrim az önce kendi getirdi onuda bana karsı dolduruyor 

9 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kaynanan ruh hastasi galiba gidip,bi tedavi olsun
tarafından
Aynen öyle valla herzamn böyle yapıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok çok saçma bişey olmuş ya kaynana annene gitmemiş olmanı hazım edememiş 
tarafından
Hazmedecek bişi yok her hafta ben onla görüsüyorum zatn anneme 6 ayda bir qidiyorum onuda hazmedemiyorsa ben qörüsmesin sürekli 6 ayda birde ona qider kalırım
tarafından
İşte mesele bu malesef kaynanalar gelim gelince ailesini silsin iatiyolar
tarafından
Onu bi silersem qörür seytan
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Tepki annene gidip o kadar uzun kalmış  olmana nettt... gerisi de ben diyemiyorum  da bu hallerimden tavirlarimdan anla demek :) amannn takma bosver. 
tarafından
Sacma sapan konusuyor kendini haklı cıkarmaya calısıyor
(4,178 puan) tarafından
Benimkine benziyor. Anlatılmaz yaşanır  bir tip mesela baslarda takıyordum şimdi  hem alıştım  hem takmıyorum  daha rahatım. O da 6 yilin sonunda  vazgecti.
0 oy
tarafından
çok çok saçma yani. alakasız bi davranış olmuş belli ki annene gittin kaldın diye. valla bende annemle uzaktayım gittim 1.5 ay kaldım. kaynanam bişey demedi eşimin babaannesi dedi neden kaldın o kadar dedim uzak yer her zaman gitmiyorum ki. gitmiş kaynanama da demiş. kaynanam alttan dedi böyle babaanne demiş niye kalıyor niye gelimyor evine neden arayıp gel demiyorsunuz diye.  ben kaynanama da dedim. ben giderim de kalırım da kimse karisamaz eşim bişey demiyor sonuçta. ve 1   1.5 yılda bir gidiyorum olsun o kadar. ses etmedi artık ki edemez de onlara sarsanız. evlenince anne evi yok gidilmez gidersen zorlarına gider.
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Bu kaynanalar hep ayni gelin yeterki kendi cevresine gtmesin gidersede agizdan getirirler gerii beyin ozürlüler
(621 puan) tarafından
Aynenn hepsi aynı
0 oy
(870 puan) tarafından
Annene gittiğini hazmedememiş burdan çıkarmış acısını işte normalde böyle birisimi 
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Kendince biseler yapmaya çalışmış kaynana milleti degilmi hepsi aynı senin ailende çok kalmani cekememis sen kaynanan gilde 1 ay kal annen gilde 1 hafta o yine batar gözlerine salla gitsin kocanla Aran iyiyse umrunda olmasin 
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Bazıları manyak oluyor
0 oy
(302 puan) tarafından

image

napacan bacım hep böyleler:woot:

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 348 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy