Ben 20 qün annemlerde kaldım buqün eve qeldim eşim beni almaya qelmisti eşimle birlikte kaynana kayınbaba qelmişti gurbetteyim bu arada.eve qeldim kaynaanm qilde baq evine qitti baq evi bize yakın sonra bana dediki ne eksiqin varsa yaz ben gelir torunuma bakarım sende git al tmm dedim sonra eksiqime baktım eksigim pek yoktu sadece yeşillik alınıcaktı bende esime dedim evde iş cok dısarı cıkmayacam eksik yok sen sadece yesillik al dedim iş cıkısı tmm dedi.bende kaynamı aradım tl cekmiyordu msj attım eksiqim cok yok eşime dedim gelirken alıcak sonra az önce geldi sen niye böyle yapıyorsun senin bu yaptıqını unutmıcam allah görüyor bende dedim ben art niyet le sana bişi demedim sen kuruntu yapıyorsun allah qörüyor aynen dedim biz gec geldik diyemi böyle yapıyorsun sen bize cephe aliyorsun torunumun hatrına qeldim git asaqıda baban bekliyor alın gelin yazık deqilmi oqluma iki gündür direksiyon sallıyor gelip beni alması dert olmus sanki bende dedim nolmus iki poset getiricek yolunun üstü evden sanki köpek kovalamıs qibi kactı resmen oqlumda kucaqına gitti sonra onu markete indirdi bişi demedim ona cips almıs getirdi oqlumu sonra qitti hoscakal dahi demedi bende bozuntuya vermedim hadi babaanneye baybay yap dedim cipsi unutmus kayınpedrim az önce kendi getirdi onuda bana karsı dolduruyor