0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Instagram'da bir video izledim kadın ayakta çıkardı çocuğu yabancıydı neyse şimdi bana ağrın olduğunda wc ye oturma klozet gitme ilk bebegin bilemezsin düşer gelir dediler kizzz komşumuz öyle olmaz olamaz dmi tuvalete gidemiyorm gidincede kontrol ediyorm hiç iyi degilimmmm :D beni tuvalette doğurmak istemiyorm artık günüm gelsede kurtulsam su gacilardan :D

33 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ama klozette oturmak doğumu başlatırmş. Bugünlerde bi yerde okumuştm 
tarafından
Kız ben alaturka diye biliyom
(1,150 puan) tarafından
Yani o da var boşuna mı çömelerek oturma diyorlar
-Reklam-
0 oy
(791 puan) tarafından
Canm doğum öyle kolay çıkmyo pırt diye 2 normal doğum yaptım 4 ay önce sancısı var ıkınmaası var öyle şeylere inanmyn bazıların sancısı gelr sanki büyük abdesti gelr gibi öyle biri gitmştr belki öyle inmiş canm doğumda sanki büyük abdestin gelr gbi bir zorluk gelr aşşaa
tarafından
Kız yorumlarda cokk anneannem öyle doğurmuş vs diyen
0 oy
tarafından
kiz bilmiyom da doğum anında wc girmek istedim ıkınma sakin doğurursun dedi  korkudan oturdum kalktim sadece :D 
tarafından
Şuan bende öyleyim ayakta yapacam yada hiç gitmeyecem hiç iyi değil piskolojim :D
tarafından
:D hayırlı doğumun olsunn
0 oy
tarafından
Gözünü korkutmak istemem ama benim ablam iki yıl önce ebeler sürekli gezin tuvalete git falan demişler ablamın doğum başlamış tuvaletten yatağa geçerken ayakta aniden doğum yapmış ☺️
tarafından
Ayyyy gercektenmi
0 oy
(928 puan) tarafından
Kız yok yaa amaaan getirme aklına oyle şeyler kabız olur kivranirsin valla tuta tuta kadının demek açılmasi olmuş etmiş geç gitmiş hastaneye ondandır akşamdı gittim sabaha kadar sancı çektim 2800 gram çocuk zorla çıktı ya :))
tarafından
Demiii zor çıkar pıt diye çıkmaz :D
(928 puan) tarafından
Yok ya keşke öyle olsa kız ama az önce tuvalete gittim aklıma geldi korktum ama ya ahaha :D
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ben 20 gun once dpgum yaptm 6 cm ackligim vardi kadin kalk seni baska odaya alal8m dddi ayaga kalktigim gibi  kafasi cikti hemen yatrdlar beni:))
(4,103 puan) tarafından
Bu arada kaynanamda esime hamileyken tuvalte gitmş ayakta dogurmş eline alms cocugu:))
0 oy
tarafından

Ahahaa kahkaha attım manyak  

tarafından
Altıma yapacam artık yorumlardan sonra öyle bir karar aldım :D
tarafından
Ahahaaaaa :)))
0 oy
(134,165 puan) tarafından
ahahaah dogum oyle pek kolay degil
tarafından
Kizzz sevdos yorumlarda çok öyle yapanlar :D
0 oy
(498 puan) tarafından
Bende kolay dogum yapanlardanim acilman olursa dogurursun saat 7 de nişan geldi 8.30 oglum kucagimdaydi o arada hastaneye gitmek muayene olmak falanda var yani bebegimin kafasını hissediyordum 
tarafından
Ayyy ben hisedebilirmiyimki :D
0 oy
tarafından
Oğlum doğarken sancı geldi sürekli büyük tuvalete çıkıyodum halbuki tuvalet değil bebekmiş :D neyse kız kardeşim aradı o sıra bana kızdı bi daha tuvalete gitme eniştem gelene kadar çocuk tuvalete doğar dedi :D neyse ben yine gittim sonra hastaneye gittik orda lavman yaptılar tuvalete git dediler yine gittim tuvalette çıkmadı çocuk :) ıkınsam belki çıkardı ama ıkınmadım 
tarafından
Ki doğuma kadar hep alaturka tuvalete gittim namazımı ayakta kıldım bu da çok işime yaradı vücudum esnedi doğumum kolay oldı
tarafından
Hiç ikinmiyorm hatta küçük tuvaletimi yaparken bile korkuyommm :D
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Keske o kadar kolay olsa
tarafından
Degilmi kiz
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Bende oğlumda riskli gebeydim sevk oldum başka ille eşimin teyzesinde kaldık eşide şaka karışık ya takside doğsa ya hastaneye yetişemezse dedi eşi ona film mi bu yolda doğsun.. Saat gece 12 de ağrım başladı 3 te ambulans çağırdık sabah 7 yi 5 geçe doğurdum 7 saat sancı çektim yani kılay değil keşke öyle olsaydı bi yamdan:) 
tarafından
Ayyy keşke kolay olsa
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Canim vala ben yengeminkine şakit oldum yeni sancisi başladi benle abim onu hastahaneye göturduk 15 20 dk da hastahaneye vardık varana kadar bebwğin başı çıkmisti hemen acilen sandalyeyle doğuma aldilar
tarafından
Ayyy gercektenmiiiij
(1,018 puan) tarafından
Gerçektekten canım insallah sende hayırla sağlıkla kucağina alırsin canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 580 göst.
15 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Narinim (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,070 cevap

39,253 kullanıcı

Kategoriler

...