Valla ben aksine uyurum eşim ağlar uyumaz
Doğalarında kaçmak olan varlıklardan ne beklersin ki :))
Nişanlıyken kavga ederdik sabaha kadar ağlardım arardım açmazdı telefonu kapatır uyurdu sabahta bir şey yokmuş gibi arardı bu evliliğimizin ilk zamanlarıda böyleydi trip atar yemek yemez uyumaz ağlardım adam hiiç yer içer uyurdu ne zaman hamile kaldım işler tersine döndü şimdi dünya yansa umrumda değil değiştiğimi farkeden adam şimdi şaşırıyor geçen kavga ettik kendime kahve yaptım tatlı koydum yedim içtim ardından duşa girdim asla umursamadım nasıl zoruna gitti afedersin bi yerlerini biz kaldırıyoruz içim içimi yiyor ama kendimi durduruyorum hem böyle daha az tartışıyoruz
Valla mis gibi yatarım Allah büyük dert vermesin diğerleri gecer gider hic takmaya bile değmez tartisiyon sabahliyonda ne oluyor en fazla 2 gune normale dönüyorsun olan sana oluyor o yuzden hiiiiic takamam
Bizde tam tersi canım.
Çok şükür 9 aydır evliyiz tartışma olmadı ama benim sürekli ilgileniyor olmam biraz şımardı eşimi ama istediği şeyi onaylamasam tersini yapsam trip atar oldu. Baktım böyle olmuyor şakalaşırken istem dışı ciddiye aldığım bir iki konu oldu o zaman ciddi durdum trip attım yüz vermedim baktım ki bu sefer eşim ilgilenmeye yanıma yanaşmaya çalışıyor. Kendi kendime dedim ki demek böyle olmak gerekiyormuş artık trip atan ben olacam
1,492,562 soru
24,387,785 cevap
349,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın