0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde (1,297 puan) tarafından
2 kızım 1 oğlum var hepsı gelişim çağında bana çok ihtiyaçları var. 8 ve 5 yaşında kızlarım çok meraklılar herseyı konuşmak istiyolar etkinliklere aktıvıtelere çok hevesliler.Ama oğlum 10 aylık oda ayrı bir dıkkat gerektiren döneminde bir dakika başından ayrılamıyorum hemen kafayı yere vuruyor kendıne bı zarar veriyor. Evın işleri deseniz anlatmama gerek yok.Hiç bi işin sonunu getiremiyorum Şimdi hepsını uyuttum yıne her zaman oldugu gıbı düşünüyorum onlara verimli olamıyorum kaliteli vakit geçiremiyorum ve bır şekilde büyüyolar gunden gune o kadar üzülüyorum ki keşke kızlarımla oyunlar oynasam sohbet etsem ama yok gün içinde böyle düşünemiyorum beynim bedenim çok yorgun hissediyorum.Varmı bana tavsiyeniz kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(3,902 puan) tarafından
Kizlarinin yaşları yakin cnm onlara ortak oynayabilecekleri guzel aktiviteler bulabilirsin bnce..instagramda montessori aktiviteleri var orda guzel aktiviteler oluyo..hepsine tam anlamyla yetemeyebilirsin ama onlarla aktivite yaparak mutlu edebilirsin..
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Cnm bnm 10 aylık bebeğin var uykusuzluk yorgunluk tabiki sende yoruluyisun kendine bu kadar yüklenme lütfen yemek falan yaparken onlardan yardım almaya çalış bazı şeyleri onlara yaptır cnm arada küçükle birlikte şarkı söyle dans et onlarla 5 dakika bile oynasan onlara yeter ben gün içinde yemek yaparken falan dans ediyorm 20 dakika saklambaç falan oynuyorum bazen de hiçbirsey yapmaya halim kalmıyor çok normal daha çok küçük ben bir tane çocuğum olmasına rağmen evin işine yemeğe yetişemiyorum bu ara memeden kestim 2 buçuk yaşında oğlum çok acayip bir dönemde sürekli agliyo kucak istiyo ve ben bu şekilde ilgilenmeye çalışıyorum 
0 oy
(51,016 puan) tarafından
uc çocuk zor canim ben bi taneye yetemiyorum Allah kolaylik versin  

program yapin kızlarına ds görev ver is ver ev isine bayilirlar simdi seninde.az da olsa yükün hafifler kalan zamanda da bebekte dahil oyunlar oynarsınız
0 oy
tarafından
Ayy okuyunca kendimi gòrdûm bende yetemediğimi hissediyorum.benimkilerinde yaşları sizinkiyle yakın tek fark benim bebeğim 2 aylık.tam merak çağındalar çok soru soruyo bûyûģû.bazen cevaplíyamîyorum bazen kızıyorum yorgunken şimdi zamanımî diye.çok ûzûlûyorum sonra.ama bazen uzun cevaplar vermem lazım hep erteliyorum başka zaman konuşalım bunları diye.kıyamam oğlumda hep soruyo bana anne şimdi konuşabilirmiyiz diye.
0 oy
tarafından
Canim  seninki analik bitane olan da senin gibi dusunuyor iki tane 3tane olanda benim gibi   hic dogurmamis olanda karnimda ama simdiden anneligimi sorguluyorum.sorguluyorsanda bence guzel iyi bir annesindir
0 oy
(676 puan) tarafından
Benim eltimin ücüzleri var biri hatta nobet gecirmekten geride geliyo yasitlarina gore gunun iki saati fizikteler ev isleri arti bizde misafir de eksik olmaz kocasida hep aldatir hergun hem cocuklarina hem kocasina yetinmeye calisiyo vallahi ben onu goruyorum diyorum bi cocuk bile cok bazen geliyo ama allah kimseye kaldiramiycagi yuk vermez emin ol cok basarilisindir ve daha da basarli olursun evlatlarin iyi birileri olur basarili ve mutlu olurlar senin gibi anneleri var diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
17 Haziran 2023 Aile kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 838 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
6 Kasım 2021 Aile kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 505 göst.