0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Böbrek taşı düşürüyorum ansızın gelen ağrı ilaçlar fayda etmiyor, ne yapıcam bilemiyorum geçen acile gittim kaç cm onu bile demedi. Bu ağrıyla nasıl baş edicem onu bile bilmiyorum oğlumu emziremiyorum ağrı geldiğinde doğum yanında ne ki, hangi bölüme gitmeliyim tekrardan gidicem doktora 

5 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Üroloji ye gitmelisin.. Rowatinex diye bitkisel bir ilaç var.. Taşı hem eritiyor hem de küçük parçalara ayırıp düşmesini kolaylaştırıyor.. Eczanelerde satılıyor.. Ağrı için acile gidip serum taktırabilirsin.. Çok berbat bir ağrı biliyorum, çok geçmiş olsun 
tarafından
Taktırdım ama hiç fayda etmedi ne yapıcam nasıl Duru cam bu ağrı ile
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bende şuan aynısını yaşıyorum benim taşım 8 cm ve kanala düşmüş doktor taşı acil kırdırmam gerektiğini söyledi perşembe gidicem. Daha önceki taşım küçüktü avokado yaprağı çayı çok iyi geliyordu bana 
tarafından
Acile gittim serum verdiler ama hiç fayda etmedi ne yapıcam bu ağrı yak nasıl Duru cam bilemiyorum
(1,456 puan) tarafından
Dediğim gibi avokado yaprağı al aktardan onu demle iç ayağına iki kat çorap giy ve sıcak su koy rahatlatır biraz bol bol su iç. Eğer taşın küçükse suyu çok iç zıpla hareket et düşürürsün ama benimki gibi büyükse yat dinlen anca kırdırırsan düşürürsün onun haricinde yapabilecek bişey yok maalesef
tarafından
Ben ağrı olunca uznamıyorum oturamıyorum offf çok kötü bir durum
0 oy
tarafından
Canm sürekli ip atla zıpla.  İnşallah biraz da olsa düşer . 
0 oy
(76 puan) tarafından
3 tane taş dsürdm 7 gnde serum fayda vermiyordu dogum bile daha iyi yani:)  ben günde 5 lt su ictim 7 gün boyunca ip atladim merdiven indim ciktim   2 cay kasigi zerdecal zeytinyagi karistirip düsürdm  maydanoz ve limon da kaynatabilir sõktrcü  özelligi var denersen bunlari mutlaka dser
0 oy
(1 puan) tarafından
Üroloji bölümu benim 10 aylik kizimda 9mm capinda tas vardi. 2 sene doktora git gel perisan olduk ilac verdi hic fayda gormedim ama AVAKADO yapragini deneyene kadar bebegim 2 sene ilac kullandi buyudu aksine. Ama onu icirdim 2 gun sonra hic parcalanmadan tasi dusurdu gordum bezinde tasi analiz ettirdim doktor bile saskindi. Insallah size fayda gorursunuz aktardan alın dogal 
tarafından
Çok sağol cnm kıyamam ya biz dayanamazken o nadıl dayandı kurban olurum yaa
tarafından
Avakado yaprağını nerden bula bilirim cnm nasıl içilir emziren anneller içe bilir mi
(1 puan) tarafından
Araştir ama bitkisel aktarlardan bulabilirsin avakado yapragi kuru şekilde kaynar suya at dmlensin iç biz sifa bulduk insallah sende bulursun. Ben doktora o zman sordum icirebilirmiyim diye 12 yasindan kucuk cocuga verilmez dedi iyiki vermisim 2 senede düşüremediler ben 2 günde dusurdum
tarafından
Çok sağol cnm mahvetti bu taş beni

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 772 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eftelyam (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu

413,549 soru

12,449,493 cevap

46,253 kullanıcı

Kategoriler

...