Eşim olacak adam beni kuzeniyle aldatıyor.
Hala şoktayım ne yazacağımı bile bilmiyorum. Gece bi telefonuna bakayım dedim zaten beraber oturduğumuz Eve gidelim daha 1 ay dalan olmuştu kumar oynuyo diye yine babamın evine gelip 1buçuk ay kaldım post açmıştım. Bişeyler sakladığını biliyordum çünkü telefonu yanından ayırmıyor ama yine kumar oynamıştır sandım, telefonun heryerini inceledim birkaç wp konuşması video gördüm eskort ayarlamış ben annemgildeyken arkadaşıyla kendisine ama ona bile şaşırmadım çünkü her pislik var o adamda. Sonra galeride silinen fotoğraflara baktım. Kuzeninin yarı çıplak fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafı
Gtti fotoğraf.
Sonra 1-2 saat sakinleşmeye çalıştım o uyuyordu uyandırmadım önce abisini çağırıp o uyurken konuştum sonra kendisini uyandırıp konuştuk sonuç olarak babamın evine geldim annem Pazartesi gidip davayı açın çamurunuz daha fazla bize sıçramasın dedi.
Bu arada 10 aylık oğlum var yanımda velayetinize alıcam asla vermem bende kalacak oğlum. Daha çok şey yazmak söylemek istiyorum ama ona bile gücüm yok şuan hala kendime gelmeye çalışıyorum.