Canlarim merhaba. Evleneli 4 ay oldu severek evlendim ve esimle hicbir sorunum yok elhamdulillah. Cok iyiz mutluyuz hamdolsun. Ancak esimin esimin memleketine gurbete geldim, ilk once esimin babasi (eski vefat eden gelininin resmini paylasip ani yadediyordu) (esiminde benimde ikinci evliligimiz) neyse ki onu konustuk kizdik hallettik artik paylasmiyor ve beni de sahiplendiler. O sorun bitti esimin eskiden tanidigi aile dostu kiz arkadasi benimle de arkadas arkadas olmak istedi neyse tanistik olduk o da rahmetli esinden bahsedip resimlerini paylasmaya gozume gozume sokmaya basladi onla da irtibati kopardim . (Arkadasidir anisidir saygi duyarimda onunda bana saygisi olup gozume sokmamasi lazim die dusunuyorum)
Neyse o da bitti, esimin kapi dip is arkadasi bi abla var 45 yaslarinda. Bana cok iyi davrandi her gordugunde konusur eder, bugun baktim whatsap instagram ne varsa hepsinin durumunda esimin 6 yillik konustugu kadinla resimler cekinip atmis. Hergun o geliyor bu yan dukkandaki 45 yasindaki ablamizin yanina. (!)
Esim whatsap durumuma bakarken kendisi gorup gorup soyledi baskasindan duyarsin uzulursun bu benim eski konustugum kizdi dedi. Bunu bile bile senin gorecegini bile bile nie paylasti anlamadim dedi . Lafi cok uzattim yuzume gulup gulup arkamdan boyle yapiyorlar sabahtan beri agliyorum