0 oy
1,609 göst.
Diğer kategorisinde (868 puan) tarafından

Kızlar uyuyamıyorum artık nefret ediyorum bu dünyadan igreniyorum. Kıyamet kopacak bu çocukların suskunluklari ile!!!!!!? Bunu yapanlar serbest kalmış çocuklar mahkemede hem resim çizmiş hem mektup yazmışlar ama yinede serbest bunu yapanlar! Yapan öz anne ve uvey baba

image

image

35 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Allah o annenin bin turlu belasini versin orrrroossspuuu o adamin seyini kokunden kesicen arkadan yapcan o karininda kizgin demiri orasina sokcan bakalim nasil olcak ayy sinirlerim bozuldu pisliklerrrrr
-Reklam-
+1 oy
(1,175 puan) tarafından
Kıyamet kopsun gerçekten kopsun 
tarafından
Kiyamet kopsun diyorsun da sanki hazir miyiz ahirete ?
+1 oy
tarafından
Ay inanmıyorum ya küçücük çocukların bunlara maruz kalması... Bilmesi... Çok kötü ya Allah o anne babanın belasını versin inşallah. Tüylerim diken diken oldu
+1 oy
(8,120 puan) tarafından
İdam gelse. Ya da Hindistan'da yapıldığı gibi bu pislikleri soyup sokakta bekletseler de gelip gidip dövsek bir yerlerini kessek anca o zaman içim rahat edecek. Allah'ım sen evlatlarımızı koru. Bunu yapanları da sen biliyorsun Rabbim
(2,310 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun canım katılıyorum +++
+1 oy
(11,506 puan) tarafından

Lanet gitsin öyle anneye

+1 oy
(1,633 puan) tarafından
Allah kahru perişan etsin onları
0 oy
tarafından
Kiyamet kopacak az kaldi . Allahim sen sabir ver şok oldum şuann. Cqnm bu ner3den alinti acebaa belki.alakasiz bi soru ama merak.ettm
(868 puan) tarafından
şuan Twitter da Türkiye gündeminde canım Elmalı davası yaz çıkar
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Bu nasıl birşey Allah'ım kanım dondu  Rabbim sen ıslah eyle  :((

0 oy
(424 puan) tarafından

Böyle bişey olamaz demi ya edecek beddua bile bulamadım dilim tutuldu ne günlerdeyiz YaRabbim neler göreceğiz :(

0 oy
tarafından
Ayyy Allahım batsın artık bu dünya 
0 oy
(468 puan) tarafından
Biri 9 yaşında biri 6 yaşında Allah belanızı versin inşlh hapse girerler birdaha çıkmasınlar ya daha çok minikler bunu yapan annesi ve üvey babası para karşılığında 
(3,097 puan) tarafından
Malesf serbestler
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Allah neslimizi korusun tüm kötülüklerden... 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Allah'ım kahır ismi ile kahreylesin 
0 oy
tarafından

Allah böylelerinin bin türlü belasını versin mikrop serefsz insanlar bide anne baba karakterini zehirliyorlar Allah bunların  bin türlü cezasini versin inşş:angry:

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Gerçekten ya kıyamet kopsun yada bunun gibi insanlar yok olsun nasıl bir vicdan nasıl bir merhamet bu nasıl anne babalık çocuklar en yakınlarına güvenemeyecekse kime güvenecek Allah'ım sen o çocuklara yardım et
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Allahin cezası pislikler 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kıyamet kopsun hepimiz ölelim yeter yüreğim kaldırmıyor artık böyle şeyleri 
0 oy
(868 puan) tarafından
kızlar hepinize cevap vermiyorum çünkü yazacak bir kelime yok...
0 oy
tarafından
Türkiye de ben adeletin olduğuna zerre inanmıyorum der susarım rabbim evlatlarımızı korusun 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Evettt ya kahrolsun bole adalti bole insan ları bu kadar iğrenç olabldiler iğreniyorum gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 3,109 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
124 cevap 3,145 göst.
0 oy
11 cevap 1,202 göst.

412,224 soru