0 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2. Ayını bitirdi su vermek istiyorum ishal olmuş siz ne kadarveriyorsunuz su 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İki buçuk aylık hiç su vermiyorum bazen sütüm yetmiyor mama veriyorum mamanın arkasından bir çay kaşığı su veriyorum ağzı pamukçuk olmasın diye 
(177 puan) tarafından
Ben mama veriyorum bazen ama hiç su vermedim
tarafından
Mamadan sonra bir çay kaşığı verebilirsin canım yine de doktoruna daniş
(177 puan) tarafından
Baya da ishal olmuş sıvı çok kaybetmesin diye vermek istiyorum canım
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım ben ilk gün 2 çay kaşığı verip günlük 1 çay kaşığı cogaltmistim
(177 puan) tarafından
Ben ne kadar vermeliyim emziriyorum  da
(3,102 puan) tarafından
Canım bende emziriyordum vermeye başladığım dönemde Anne sütünün çoğu zaten su ama sırf suyu sevsin diye veriyordum az az
0 oy
tarafından

O kadarken  günlük 1 çay kasigi veriyordum mama da içiyordu ama benimki şimdi icebildigi kadar içiyor brruuu diye bağırıyor zaten :D

(177 puan) tarafından
İshal oldu eziriyorum ama çok sıvı kaybetmesin diye su da vermek istiyorum
0 oy
(5,213 puan) tarafından
benim bebiş 2ayını yeni bitirdi mama yiyo günde toplamda yaklaşık 100ccye yakın su veriyorum ara ara içiyo
tarafından
Çok fazla değil mi ya doktorunuzun bilgisi var mı ben de günde bir iki kere mama veriyorum ama çoğu zaman su hiç vermiyorum
(5,213 puan) tarafından
ben hep mama veriyorum sütüm yok canım bide havalar sıcak yanıyo çocuk bi problem olacağını düşünmedim doktorununda haberi yok buyüzden ama haklısın arayıp sormakta fayda var sorayım yarın
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ilk 5-6 ay vermeyi düşünmüyorum.
0 oy
tarafından
Çaybardağıyla tutuyodum içmek istedgi kadar da veriyodum bu sıcakta biz bile kıvranıyoruz çocu ne yapsın
0 oy
(2,587 puan) tarafından
2 çay kaşığı ver canım hava sıcak zaten birşey olmaz sudan fazla olmadıktan sonra
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Mamadan sonra pamukçuk olmasın diye bir biberon yudumu veriyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 475 göst.
0 oy
16 cevap 1,210 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
28 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,417 soru

24,385,748 cevap

348,998 kullanıcı

...