İnatçı olmasıydı,baya bildiğin dümdüz inat,sonra baktım ki ben inatlaşınca inat oluyor,ben de tamam dedim çoğu şeye,bu sefer senin dediğin gibi yapalım demeye başladı.. inatçı olan benmişim aslında.. Şükür ki beni rahatsız etmiyor bu durum..Hoşuma bile gidiyor :))) Bir de geçmişinden pek bahsetmemesi,o konuda içine kapanık işte,eski sevgilisinden konuşsa anlatsa ben de bilsem,yalnızca evlenmeden önce konuştuk her şey bitti,ben anlattım O anlattı,artık hiç muhabbeti geçmiyor,kimlerle çıktı ne yaşadı bilmek isterdim,anlatmayinca içinde büyütüyor sanıyorum:(( Değersiz olan konuşulur çünkü,ama beni çok sevdiğini de biliyorum eşimin,her fırsatta bunu söylüyor,fedakarlıklar yapıyor falan...Tabiki şu an aklıma geldi,en gıcık huyu....Ben bir kitap okudum beğendim ve altını çizdim bbisle ilgili şeyler var okumaya başlıyorum Ona,daha cümlelerim bitmeden elestirmeye başlıyor,bunu uygulayacak misin,çok gereksiz,enayilik buna para vermek...Sonraaaa bir video begenmisimdir izletecegimdir..Öyle göründüğü gibi değil işte o,saçma,ne gerek var...Ay milyon tane laf eder,o video dünyanın en boktan videosu haline gelir,senin izlediğin güzellikler gider,tavsiyelerin gider dünyanın en boktan işiyle ugrastigini düşündürür sana,hakkaten kendinden soğursun nerden açtım nerden okudum diye,sonra üzünce de gelir hemen gönlünü almaya çalışır,az önce gıcık gıcık konuşan O değil gibi,gerekçeleri de acayip saçmadır"Ama hayatım saçma der,uygulanabilir değil" mesela bunlari der...Haaa ben de az değilim tabi,bebekle ilgili bir konu olduğunda işte o izlemedigin videoda bu vardı,o videoda görmüştüm,kitapta tam da burası yazıyordu derim..500 kez o gıcıklık yaptığı şeye atıfta bulunurum,izletmedigine bin pişman ederim..Onun haricinde Melek gibidir :)))))