0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar 3 kişilk bir apartmanda oturuyoruz 1.kat arsa sahibi psikoloji rahatsız bir adamdı neyse bunlar evi başkasına satıp gittiler 2. Katta bir kadın oturuyor 1.kattaki adam taşınmadan önce belki 10 defa 2. Kattakini kapıma yolladı çok ses yapıyorlar yapmayın diye sonra bu 2. Kattakinin oğlu geldi evin sahibi oğlu dediki bana benm anam cahil 1. Kattaki adam yollamış anamı  size kusura bakmayın bişi demedik biz de gel zaman git zaman bu kadın sürekli en ufak bir ses de duvarları yumruklamaya apartman demirliklerine vurmaya başladı mesela geçen buzdolabının içini temizliyorum içi dolu kavanozu yere koydum sert vuramam içi dolu sonuçta bu sesten rahatsız olmuş deli gibi vurmaya başlıyor artık psikolojim bozuldu oğlu da kızı da başta anam bi tuhaf diyordu şimdi onlarla da tartıştık kusura bakmayın uzun oldu 

3 Cevaplar

0 oy
(147,195 puan) tarafından
valla apartman hayatida zor mustakilde daha zor
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
2.kattaki kadın bikere bize gelmiş  ben evde yoktum eşim de uyuyormuş evde kimse yoktu diyormuş ki gürültüden namaz kılamıyorum çok sessnz geliyor boşvermeye çalışsam da 7 yıldr yıldım zaten konuşmuyoruz
0 oy
tarafından

Bilerek rahatsız et o zaman ben olsam spor yaparım koşu yaparım evin içinde :D kapıma geldiğinde de direk kovarım git polise şikayet et derim varmı böyle bişey yaa sanki bedavaya oturuyosunuz insanı parasıyla rezil ediyolar

(325 puan) tarafından
Denemediğim şey kalmadı o zaman  kapıma 5 tane adam yollamş geceyarısı biz de şikayetçi olduk hatta çözüm yok zaten işten yorgun argın geliyorum evin kredisini ödemek için neler çekiyoruz evimde huzurlu barındırmıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 326 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,391 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 826 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 859 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,014 soru

23,688,039 cevap

310,709 kullanıcı

...