Ayy ne kadar aynı seyleri yaşıyoruz şuan , çünkü daha geçen gün aynı tartışmayı ben eşimle yaşadım , belediye de çalışıyor benim kocam kız önceden bunların sekreterleriydi yaşadığım yerde belediye işlerindeki bazı birimler ayrı yerlerde bir binada değil hepsi , neyse bu kız belediyenin ana binasına geçiş yaptı üstelik evli, fakat kocasıyla sıkıntıları olduğu için etrafındaki diğer erkeklerden ilgi bekliyor gidip gidip sokuluyor onlara yalakalık yilisiklik yapıyor , taa benim nişanlılık doneminden beri öyleydi artık tak etti bende eşime söyledim. Malesef eşim cikamz o kızda çıkmaz işten , ama ben eşime o yanınıza oturuyorsa sen bulunduğun ortamda arkaya geç otur selam veriyorsa al daha bişey deme dedim. Bu arada Eşim afadda gönüllü o kızda öyle. İşten çıksan afadda karşında olacak sadece samimiyetini koru doğru dili göster ona dedim. Şükür araları artik acık :D:D küsmüş hanımefendi , ohh canimada degsin.. Eşim taziye evinde çalisiyor arada toplanıp mangal falan yakiyolar öğle yemeğine o falan gelirse sen işten çıkıp eve geliyorsun dedim , o günden sonra da esim o kızla bu tarz hiçbir muhabbetin içine girmedi