0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
O kadar kendime kızıyorum ki ben uyurken kalkmış balkona gitmiş eli ağzı hep kül beynimden vurulmuş döndüm ciğerlerine bulaşır mı kızlar ne yapayım hastaneye götüreyim mi kızım 8 aylık 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sende işine gelene yorum yaziyosun ayip senin yaptığın 
(845 puan) tarafından
Ya canım benim doktora götür demişsin senin dediğini başka biri de demiş ben ona yorum yapmışım sana da aynı şeyi yazmama ne gerek var dimi ama
tarafından
Bence gerek var ilk yorumu ben yaziyorum benden 15 dk sonra cevap verenlere yaziyorsun bide kalkip ayni yorumu yazmissin yazmama gerek yok diyosun yaptigin cok ayip
(845 puan) tarafından
Canım benim bitanem bak benim kızım kül yutmuş korkmuştum sinirliydim üzgündüm kimi yoğurt yedir dedi emzir dedi o an ben diyemedim ki kızım hele bi köşede dursun teyzelere ayıp olmasın da onlara yazayım nolur biraz anlayışlı olun nolur  Yavrum ne diyim tamam  çok özür dilerim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm bi doktora gotur 
(845 puan) tarafından
Eşime söyledim kalk gidelim diye bişey olmaz diyo ne kadar rahat bi adam bu kafayı yicem ben
tarafından
Olurmu bisey olmaz goturun canm hemen
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Nasıl gitmiş emekliyor mu 
(845 puan) tarafından
Emekliyo canım havalar çok sıcak olduğundan yatak odasında yatmıyoruz salonda yer yatağı yaptım ona uyanmış kalmış gitmiş eşekoğlueşek
(5,273 puan) tarafından
Hm dikkat et canm çok helikeli
0 oy
tarafından
En fazla yalamistir agzina yüzüne bulaşmıştır bisey olcagini sanmiyorum canim ama icim rahat etsin dersen gotur doktora
0 oy
tarafından
Birşey olmaz ALLAHIN İZNİYLE cnm bnm oğlumda külünü değilde sigaranın kendisini yemişti geri tükürdü çıkardı su fln içirdm yoğurt yedirdm ALLAHTAN balkondan düşmemiş cnm 
(845 puan) tarafından
Evet çok korkuyorum 2 gündür huy edinmiş sürekli balkona gidiyor balkonda cam balkon ne yapıcam bilmiyorum valla şaşırdım kaldım
(845 puan) tarafından
Bende hemen bi yoğurt yedireyiö saolcanım
tarafından
Walla seni o kdr iyi anlıyorum ki bnm 2 yaşında 4 yaşında oğlum var onlr bile laf dinlemio 8 aylık bebeğe ne diyecen cnm..
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Bol bol su içir canim içiyorsa emzir eger emiyorsa. Ciddi bi durum olmaz merak etme. 
(845 puan) tarafından
Saol canım benim emzirdim su da verdim yoğurt verdim umarım kötü bişey olmaz
(1,950 puan) tarafından
Yok yok olmaz merak etme kakqsindan cikar :)
0 oy
tarafından

Şimdi Duyarcılar gelecek Çocuk uyumazken sen nasıl uyuyorsun şöyle böyle kötü anne bile edebilirler :D ama gün boyu 2 çocuğa bakmaktan, bir yandan temizlik, bir yandan yemek, terleye terleye kanter döktüğümü bilirim hergün ve ayaklarımın sızladığını, bende uzanırım uyuya kalırmışım ama bilinç altım bana kalk diyor ve sürekli kalkıp bakıyorum yada koltuğa oturtuyorum bende ayağımı uzatıyorum tv izliyor sende öyle yap canım

(845 puan) tarafından
Ay çok üzülüyorum valla ya şu linç tayfasına uzaktan uzaktan konuşmak laf söylemek çok kolay
(845 puan) tarafından
O uyanıkken asla uyuyamam ki zaten ben ikimizde uyuyoruz o kalkmış gitmiş sessiz sessiz
0 oy
(51,021 puan) tarafından
kiz sekiz aylik bebek nasil cikmis balkona dikkat edin acik birakmayin kapiyi
(845 puan) tarafından
Canım Antalyada yaşıyorum klima yok ve hava şuan 36 derece 2 gündür sürekli balkona gidiyor valla ne yapcam bende bilmiyorum
(51,021 puan) tarafından
balkon kapisinin onune yastik koy
(845 puan) tarafından
Onuda denedim üstünden atlıyor
0 oy
tarafından

Bendede 3 tane birisi emekliyo diğeri de dış kapısına çok yöneliyo kapıyı kilitliyorum üstten alttan bazen okadar uykusuz kalıyorum ki gidip yüzümü yıkıyorum uyumamak için aman dikkat et gerekirse yüzünü yıka cannoş balkon kapılarını kapat bende kapatıyorum bitek cam açık seninde camlarda korumalık yoksa şimdilik bişey olmaz da 1 yaşına girip yürümeye başlayınca çok yaramaz oluyolar dikkat et çok geçmiş olsun en fazla yutmuşdur korkma 

(845 puan) tarafından
Canım onu yatırdım bende uyudum arada kalkıp bakıyordum hatta benimki uyandığı zaman ağlamıyor işte uyanmış hemen balkona gitmiş yani demek istediğim o uyanıkken asla uyuyamam zaten
tarafından
Benimkide öyle hiç ses etmez uyanınca oynar oynar biraz sonra sıkılınca ağlar
0 oy
tarafından

Yememiştir bence yaa yemişse bile ağzına sürmüştür tadını alınca zaten yemeye devam etmemiştir ama sen yinede istersen bi hastaneye götür her ihtimal için

(845 puan) tarafından
Aynen tadından dolayı öerakındn çok az alıp bırakmıştır bak benim hiç aklıma gelmemiştir öyle görünce avuç avuç yutmuştur diyordum ben annelik işte en kötüsünü düşünüyorsun teşekkür ederim canım
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Hiçbir şey olmaz korkma 
(845 puan) tarafından
İnşallah canım ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 355 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,806 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (846 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 477 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,202 cevap

36,637 kullanıcı