Şimdi Duyarcılar gelecek Çocuk uyumazken sen nasıl uyuyorsun şöyle böyle kötü anne bile edebilirler ama gün boyu 2 çocuğa bakmaktan, bir yandan temizlik, bir yandan yemek, terleye terleye kanter döktüğümü bilirim hergün ve ayaklarımın sızladığını, bende uzanırım uyuya kalırmışım ama bilinç altım bana kalk diyor ve sürekli kalkıp bakıyorum yada koltuğa oturtuyorum bende ayağımı uzatıyorum tv izliyor sende öyle yap canım
Bendede 3 tane birisi emekliyo diğeri de dış kapısına çok yöneliyo kapıyı kilitliyorum üstten alttan bazen okadar uykusuz kalıyorum ki gidip yüzümü yıkıyorum uyumamak için aman dikkat et gerekirse yüzünü yıka cannoş balkon kapılarını kapat bende kapatıyorum bitek cam açık seninde camlarda korumalık yoksa şimdilik bişey olmaz da 1 yaşına girip yürümeye başlayınca çok yaramaz oluyolar dikkat et çok geçmiş olsun en fazla yutmuşdur korkma
Yememiştir bence yaa yemişse bile ağzına sürmüştür tadını alınca zaten yemeye devam etmemiştir ama sen yinede istersen bi hastaneye götür her ihtimal için
1,502,371 soru
24,530,722 cevap
359,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın