0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar aranızdan biriyim aslında utandım o yüzden burdan soruyorum.

23 yaşındayım 2 senelik evliyim bir bebek var önceden böyle değildim bebek olduğundan beri aşırı isteksizlik var yani hiç yapmasam aklıma gelmez eşim de diyor sanki 70 yaşındasın belli etmemeye çalışıyorum ama yok illaki anlaşılıyor. Ve eşim ne yaparsa yapsın asla zevk almıyorum hep bitsin de gidelim modundayım. Çok afedersiniz az önce denedik ama o kadar isteksizim ki eşim anladı kalktı gitti. Ya bi ilaç falan yada bir doktora mı gitmem gerek acaba 

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu normal bir durum 
(2 puan) tarafından
1 senedir böyle ama canım
tarafından
Tem uyumu yok demekki
(2 puan) tarafından
Ama işte önceden böyle değil di bebek doğmadan bilmiyorum onla alakası var mı da ona bağlıyorum
(111 puan) tarafından
Ten uyumu olmayınca noluyor
(1,424 puan) tarafından
Kendinle ilgili fazla kilon falan mı var ilk zamanlar bende oyleydi doğum sonrası fazla kilo öz güven eksikliği olmusti
(2 puan) tarafından
Evet fazla kilom da var ondan mı acaba
(1,424 puan) tarafından
Olabilir ama eşiniz sizi o şekilde sevip istiyorsa sıkıntı yok böyle yaparak başka şeylere itersiniz
-Reklam-
+1 oy
(7,785 puan) tarafından
Doktora git cnm yada heyecan olustirun kendinize ne biliyim mutfakta aniden opmeye basla ordan salonda sarilin yatakta finish :D
0 oy
(325 puan) tarafından
Canım evliliğinizde bir gerginlik vs varsa o da yansıyor olabilir ilişkinize
(2 puan) tarafından
Hayır canım yok herşey normal mutluyuz Allah'a şükür bi derdimiz gerginliğimiz yok
0 oy
(16,569 puan) tarafından
Hahahah kendimi gördüm sanki :D benim adam alıştı sanırım 
tarafından
Sonradan ondada isteksizlik olur. Gecelik falan giy ozel gece hazırla ne bileyim belki kendinde zevke gelirsin
(16,569 puan) tarafından
Kız sorun bende isteksizlik var ama eşime hayır demiyorum alıyor alacağını hahahhaha
tarafından
Sende olduğunu biliyorum hani oyle yaparsan sendede etki eder diye dedim
(16,569 puan) tarafından
Hiç ugrasamam sevmiyorum da o tarz şeyleri :D resmen odun gibiyim
tarafından
☺☺☺...
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Geçici bu süreç. 

Suan yorgun olabilirsin ondan hevesin gelmeyebilir 
(2 puan) tarafından
Canım bende öyle dedim eşime ama 1 senedir geçmiyor bu süreç hep eşim geliyor az önce bozuldu yani hadi sen gelmiyorsun anladım ama artık ben geldiğim de de olmuyor dedi
(8,581 puan) tarafından
Erkekler boş dönmeyi sevmiyor. Sinirleniyolar :/ biz kadinlar lafını yapmayz ama erkek oyle degl . Afedersin özür dilerim ama
Sal çayıra mevlam kayıra o anı düşünme eşine  bırak  :)
(2 puan) tarafından
Ya işte bilmiyorum neden böyle bitsin de gidelim modundayım adam öpüyor beni kendi icimden diyorum ne bu böyle gereksiz aslında eşimi seviyorum huzurumuz yerinde falan ama bu işi anlamadım ben
(8,581 puan) tarafından
Cokda arayı soğutma ama kuzum etkiler mutlulugunuzu
(2 puan) tarafından
İşte bi ilaç falan belki sizler bilirsiniz diye sorayım dedim
0 oy
tarafından
Azdırıcı haplar var 
(3,102 puan) tarafından
Ben utanıyorum valla mecbur kayganlastirici aldım onuda eşimi gönderdim üstüne bide sordutturdum hamileler kullanabilirmi diye:D
tarafından
Ahsjsjsshsjsj Ayyy kız ped almaktan çok utanırdım ben sonra hepsine alıştık genişledi mmi yoksa normal bişey miydi bu anlamadım ahahah
(3,102 puan) tarafından
Ben kendimden çok eşimi alistirdim adagsgsh sırf çıkmaya usendigimden paket paket ped aldiriyordum adama:D
tarafından
Ahahahahha ayyy Allah ım
(3,102 puan) tarafından
Doguruyum koliyle aldittircam artık:D
0 oy
tarafından
Gun boyu yoruluyorsun canim stres yorgunluk bunlar çok etkiliyor ama yinede böyle devam etme eşinle arana soğukluk girer istek arttırıcı biseyler ye çikolata pekmez falan
(2 puan) tarafından
İşte 1 senedir böyle canım asla zevk alamıyorum ve asla istekli olamıyorum. Anlamadım neden böylr
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım emziriyorsan hormonal olabilir psikolojik biseyde olabilir aktarlarda falan var macunlar ama emziriyorsan doktor kontrolünde biseye basvur
(2 puan) tarafından
Yok canım emzirmiyorum aktara gidip ne diycem sjsbdj
(3,102 puan) tarafından
Kudurtucu diyiver afagshshshhs:D kadın olan yere git canım soyle anlat böyle böyle onlar ağzına layık bişey verir:D bende öyleyim doğumdan sonra böyle olursam bende o yollara basvurcam gibi
(2 puan) tarafından
Ay agahshjs güldürdün he vallah Allah iyiliğini versin dur yarın gideyim
(3,102 puan) tarafından
Erkek olursa zor olurda kadın olan biyere gidersen bı nebze daha kolay bazı macunları hem erkek hem kadın yiyebiliyor onlarida araştırıp eşine aldır istersen canım
(2 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Bazen banada öyle oluyor ama genel olarak istekliyimdir hep :) doktora danışabilirsiniz mesela ona göre vitamin falan istek artırıcı ilaçlar var bir bakabilirsin canm 
(2 puan) tarafından
Yok canım benim 1 senedir böyle anlamadım neddn böyle doktor hangi bölüme gitmem gerek acaba
(2,171 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canm kendi gittiğin bir kadın doğumcu varsa ona sorabilirsin inş düzelirsiniz
(2 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Benzinliklerde satılan bir hap vardı herşey çok iyi olmasına rağmen fantezi için almıştık baya etkiliydi ismini bulabilirsem yazicam 
tarafından
Satıcıya demene gerek yok standta var canım kız verebilsem gel vereyim dicem 23 adet var mavi hap eşim gelene kadar onlar çöp olur bende atarım yazık olmasaydı bari
(2 puan) tarafından
AhhHahshsh ay sağol kuzum ya bi bakayım ben
(111 puan) tarafından
Bulda yaz ya bende aynı derttryim
(7,785 puan) tarafından
Oyle bi derdim yok ama merak ettim :D foyati neydi kiz
tarafından
Ahaha :D
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Çocuk olunca aynı şeyleri bende hissettim canım çocuk uyandı uyanacak stresi oluyor
(2 puan) tarafından
Ondan mı acaba bilmiyorum ya afedersin dün eşim niyetlendi erteledim bu gün niyetlendi artık tamam dedim ama o kadar isteksizim ki kalkti gitti yani
0 oy
(135,706 puan) tarafından
cok normal 1bucuk 2 sene boyle olan var
(2 puan) tarafından
Doktora falan gitmem mi lazım acaba
0 oy
tarafından

Bende öyleyim yaa eşimle az önce de tartıştık 

İnan varyaa hiç istemiyorum yaa eşimide çok seviyorum haa ama hiç istemiyorum böyle sarılıp uyumak istiyorum ilerisini hiç istemiyorum neden böyleyim yaa burda kadınlar post açıyolar baya istekliler o postları okuyunca bendemi sorun var yoksa onlardamı diyorum ama galiba bende sorun var :ermm:

(2 puan) tarafından
Bence bizde sorun var bende anlamadım vallah
0 oy
tarafından
İstek artırıcı çikolatalar flan oluyo enerji içeceğide işe yarıyo :D 
(2 puan) tarafından
Nerden satılıyo canım
tarafından
Bizim bakkalda vardı adam el altından satıyordu hahaha :D ama başka nerde olur hiç bilmiyorum kalp şeklinde bitterliydi bayada işe yaramıştı yani
(2 puan) tarafından
Bakkala bak sen hahaaha ben bi araştırayım b
tarafından
Markası neydi kızz :D
tarafından
Marka flan yok kız nikah şekeri sanıyodum ben onları hahahah meğer emmeli gömmeli işleri var mış :D ahahaha
0 oy
tarafından
doktora gitmelisin cnm ilk zamnlar normal de ne yaparsa yapsin olmuyor dediginr gore is bizi asar
(2 puan) tarafından
Hangi bölüme gitmem gerek acaba
tarafından
once bir kadin dogumla gorus cnm hormonlara bakar eger bisey yok derse psikolojiktir..
0 oy
(111 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var eşim şimdilik bisey demiyo ama sonra sorun yaratır kadın doğum uzmanına gidicem ama utabiyom gitmeye bide yorumlarda yazmışlar azdirici falan diye hiç otur şeyler denemedim onlardan denemeyi dusunuyom 
(2 puan) tarafından
Ben de ilk bi deneyim şu şeyleri olmazsa doktora gidicem
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Gençsin canım daha kafana bişey takma kendini bırak ve eşine hazırlan çocuk hiç bı zmn buna engel değil onu sen ayarlicaksin yani çocuğun durumunu
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Istek için çikolata falan oluyormuş bi dene olmadı dr. Git bi kuzum çünkü esin için de zor aranız acılinca sana da sıkıntı 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Bnce piskolojik bir durum.sen bi kere kodlamissın kafana bn istemiyorum diye o yuzden iliski zamani gelincede isteksizlik oluyor...sen kafa da önce istiyorum diye diye kendini aliştır bak nasıl düzeliyor...

Kendimden biliyorum :D denendi ve onaylandı :))
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Doktora bı görün.   

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 883 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 866 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,080 cevap

43,628 kullanıcı