Kizlar merhaba bende yeniyim 3 yıllık evliyim 1 yasinda kızım var 19 yaşındayım akraba evliligi yaptım alt katında oturuyorum oda ust katta halam oluyor aynı zamanda kucuk halamin gelini dogum yapmisti erkek bebek mevlidine gorumcemle gitmisler mevlitte 4 te baslamis bana hicbir sekilde haber vermedi evide bir sokak otede kucuk halamin gelininin neyse ufak halam aradı saat 6 olmustu mevlid bitmisti yemege cagiriyordu hani bende hala kaynanam orda mi dedim hani gelmediyse Onu da alıp geleceğim O da bir şey söylemedi Hadi sen de gel falan yemek yersin dedi Ben de hala sanıyorum mevlit baslamiş meger beni cagirmadan gitmis bende gittim neyse ben iceri girer girmez iste benim gelin dedi bende cevap vermedim yemekte surekli kizima dana yavrusu diyordu (kiloluyum bende tabi) :) yemekler kalkti filan kizimi itti neden yapti anlamiyorum sonra kiz kardesinin kizini ovup duruyordu iste keske ayse benim gelinim olsaydi diyordu ordan vbir tane kadinda sen kqc tane gelun getirsen de sen hala aynisin diyince yerinde oturdu sinirlendi bende eve gittim esimde motorun anahtari kalmisti bende bilmiyorum kaynanqm merdivende bqgiriyor esini arqaaa motorun anahtarini getirsin diye bende aldim goturdum hqni ***** salqk tavirlarindan asiri nefret ediyorum karaciger ameliyati oldu ona ben baktim basini bn yikadim evinw ben baktim iki evin isini yaptim gercekten cok nankor ya