0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

image

Yazıık adam çoook uğraştı.. 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kamuoyunu sakinleştirmek için yaptılar bence. Swaplar için de açıklama yapmışlar örnek alınırken bir adet test çubuğuyla hepsinden almışlar ayrı ayrı çubuk kullanilmamis diye ugurla betulde çok çıkmış dediler ama anlamadığım tek şey ki Büşra orda swapta bu kadar iz çıkmazken betulle uğur orda olmadıkları halde çok aşırı yoğun bı şekilde swap örnekleri çıkıyor bı dolaplar dönüyor da noldugu belli değil. Madem Betül diye o zaman mügenin hepsinden özür dilemesi lazım betulu tüm Türkiye önünde o.rospu gibi gösterdi yok onla yazismis yok bunls şöyle yapmış bilmem ne diye madem onlar suçsuz ys şimdi o Büşranin psikolojisi nolcak zaten hortlak gibi olmuş kiz
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Çok şaşkınım geceden beri bunu düşünüyorum nasıl olabilir diye. Ugurla Betülde nasıl swap izi çıktı o zaman aklım almıyor
0 oy
(115 puan) tarafından
Allah rahmet eylesinnn:( 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
İnanmıyorum aslaa.    Büşrayı neden sağ bıraktı o katil peki? Madem yanlış adresse
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Öyleyse o kız niye öyle taş kalpli duruyor du
0 oy
tarafından
Ne sacma katil betül  ve ailesi büşra  herseye tanık  oldu  ama böyle deniyor 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Hiç inandırıcı gelmedi hadi katil. Yanlışlıkla öldürdü bunları esonra demedi ki yanlış kişiyi öldürdüm doğru kişiyi öldüreyim.diye 
0 oy
tarafından
Var bişey bence o aileye güven yok 
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben bile inanmadım yazık okuyup doktor adam mı inandi bu yalana demekki Osman da evlat olamamış diyerleri gibi
tarafından
Osman gibi değerli bir doktorun bu kadar çabası gözyaşını çırpınmasını evlat olamamış dlye yargılamak kimsenin haddi değil
(310 puan) tarafından
Sizi ilgilendirmez hanfendi istediğimi derim ben bu benim kişisel yorumum
tarafından
Fssgahha tamm
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hiç inanmıyorum.. Hal ve hareketlerinden herşey belliydi. Tutarsız konuşmalar falan... Var bir iş ama ne
0 oy
(51,006 puan) tarafından
böyle oldugunu düşünmüyorum
0 oy
(775 puan) tarafından
Hanımlar kimse inanmamış ama bun inanın i bi defa bu adam gerçek olmayacak bir şeye göz yumacak bi adam değil

Bi de bizim burda akrabamızın evini kurşunladıdan evleri giriş kat eğer kadın mutfakta olsa idi ölecekti çünkü bozdolabı delik deşik sonradan öğrenildi ki adamlar bi üst evi kurşunlayacaklarına yanlış evi kurşunlamışlar
(615 puan) tarafından
Ama apartman dairesi dgilki bu ev müstakil .bina olsa belki müstakil nsil karisyo
tarafından
Zaten saçmalık  yanlış  olması  insan birini öldürecekse evini önceden  nasil bilmez hicmi araştırmaz  yalan haber bence
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Ben inanmıyorum swap örneği neden çıktı üzerlerinde o zaman ayrıca busrayi neden öldürmedi hala aklimda deli sorular :)
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Çoook saçma çoook mügede geçmişti bu olay kiralık katil vs
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Yok artık ya hic inandiri degil swap ornekleri birbirini tutmayan ifadeler onlar neydi o zaman 
0 oy
(9,934 puan) tarafından
Yalanın da bu kadarı cidden. Olayda milyon tane çelişki var artı swap izleri var. Kuçucuk koyde yanlş adres nedeniyle adam ölduruluyor. Nyse inanmıs gibi ypalm bari!
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Bu katil olayi konusulmustu ama yani madem yanlisini oldurdun gidipte asil adami tekrar öldurmezmisin hadi onuda gectim betul ve ugurun swap raporlarinda nasil yogun bir sekilde barut cikiyor havadan ucmadi ya ben bunlara ne aciklama yapacaklar onu cok merak ediyorum adi ustunde kiralik katil yani gelse o evde kim varsa herkesi öldururdu busrayi arkasinda tanik olarak birakmazdi sonucta 
0 oy
tarafından

Müge  anlı nın resmi instagram hesabı var orda yayınlanmadan asla inanmam 

0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ay o azmettiren kişi de eşimi eniştesinin kardeşiymis ben ne şaşırdım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,400 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.