0 oy
424 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Oncelikle bayraminiz kutlu olsun. 

2 gun once: kaynanam ile Babam pazar da karsilasmis. Kaynanam babama Beni sikayet etmis. Demis ki senin kizina koltuk alsinlar diye 2000 euro para verdim kizin daha yuz vermiyor bana cocugu bana gostermiyor Beni evine cagirmiyor. Cagirincq komsuya gidip oturuyor fln. 

Babam da senin oglun da birgun bana gelip oturmadi onlar mutlu olsunlar yeter demis. 

Dun Babam geldi bize ve dedi ki kaynanandan 2000 euro mu aldin? Hayir kendisi ogluna koltuk alirsiniz diye hediye etti biz paramiz var dedik ama O israrla bacinada verdim sana da vericem dedi bize oyle Kabul ettik. Simdi sokakta pazar da bunu mu anlatiyor sana belki baskalarinada boyle konusuyordur dedim. Babam da kizim yetistiremiyomusunuz dogru soyle bende var para verim cocuga biseyler al felan etti yemin ettim yok gercekten. Cok sukur! Eskigimiz yok paramiz da var. Babam pek inanmadi lazim olursa Sen bana gel dedi kapatti. Bende bugun esime anlattim O da parayi Annem bana verdi bacima da verdigi icin dedi. Bende ozaman babama neden anlatti ki sanki bana Vermis gibi o parayi biz ayrilsak koltugu mu goturucem yanimda? Birikmis param olsa hemen verirdim dedim esimde haklisin dedi 2000 euro yu bugun annesine gidip Verdi. Verirken kayinbaba kapiya geldi bize 2000 euro verdigini soylemissin neden Beni rezil ettin ki demis kaynanam fenalik gecirmis koltuga uzanmis esimde parayi masaya birakip cikmis! Siz olsaniz ne yapardiniz????

20 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Çok iyi yapmış eşin
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
En doğru olanı yapmışsınız ben de olsam geri verirdim. Para pul istemez, huzur versinler yeter. Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp, bir problemi varsa usulünce gelip sizinle konuşmasi gerekirdi. Ailenizde sağlıkl mutluluk eksik olmasın inşallah. Eşinizle aranız iyi olsun, digerleri kapı dışında zaten
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Kaynanan çok hadsiz biriymiş seni babana şikayet etme cesaretini nerden buluyor hele ki para konusunda.  Ben olsam al paranı derdim bidaha da almazdım belki de herkeze diyordur verdim diye ne aiyp 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Yapması gerekeni yapmış eşin. Tebrik ederim en güzeli.. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Bizler bu bebekleri dünyaya getirirken onlara sormuyoruz. Kimimiz küçük yasta evlendiriyoruz kimimiz yaşı gecince. Ama bizim görevimiz yuvalarını kurmak. Okutmak askere göndermek.. Dünya malını neyleyelim elimizde varsa. Tabiki çocuklarımız için feda edicez. Zaten herşey onlar için değil mi.. Yoksa kim götürmüş. Kefenin cebi mi var. 
0 oy
tarafından

Eşin iyi yapmış

0 oy
(13,202 puan) tarafından
Adam gibi adam eşin var. Helal olsun ona. İyi yapmış 
0 oy
(671 puan) tarafından
Aferin ii yapmış. Bı elin verdiğini diğeri bimememesivgerekirmis. Kaynanam ne kadar ayıp etmiş verediysen süs otur reklam yapmak ne .
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Bende aynen gider verirdim. Param olmasaydı koltukları alır evine götürürdum yine altta kalmazdım. Sanki koltukda sen tek başına otuyorsun. Bu kayananalari da anlamıyorum. Gelmek isteseler oğlumun evi istediğim zaman gelirim derler. Bi parça eşya aldılar mı geline aldık olur. 
0 oy
(185 puan) tarafından
Ayy en iyisini yapmış eşinizi taktir ettim ne kocalar var amann boşver deyip o parayı geride vermezdi.. size değer veriyor burdan bunu anladım sizin adınıza sevindim..

Kaynana parayla sizi satın alacağını düşünmüş çok yazık.. yada böyle verdigiyle yedirdigiyle giydirdigiyle övünen tiplerden kaynananız.. onunda insanliginda utandım  
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim. Kaynanası neden eve almıyorsun bilmeme de pazarda babana şikayet edene kadar gelip sana söyleseymiş. Bayram günü böyle olmasaymış keşke 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Sana değer veren bir eşin var demek ki, helal olsun ona iyi yapmış. 
0 oy
(418 puan) tarafından
Valla kocana helal olsun benimki hayatta vermezdi. Nolmuş annem öyle dediyse der parayıda bir güzel yerdi. Paraya çok hassastırda kendisi. 

Ama kaynananın yaptığı ayıp dérdi varsa oğluna söyleseymiş babana niye söylüyor. Onun ne alakası var adamın boş yere canını sıkıyor.
0 oy
(7,098 puan) tarafından
En iyisini yapmış madem fenalık geçirecekti ağzını tutsaydı hep numara bunlar 
0 oy
(119,367 puan) tarafından
Eniste iyi yapmis
0 oy
(5,721 puan) tarafından
Helal olsun çok iyi yapmisisniz
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Aynısını yapardık. En doğru olanı olanı yapmışsınız. 2000 euro değil 2 TL bile olsa kimsenin ağzına laf vermektense geri vermek en güzeli. 
0 oy
(546 puan) tarafından
Bu karekterde olup sevgiyi haketmeyen insanlar parayla sevgi satin almaya calisiyor iste..
(23 puan) tarafından
Kadinin het isi Boyle oldugundan zaten ne sevgi ne saygi nefret dahi edemiyorum artik kendimi cok fazla yedim bitirdim ama hic bisey hisssetmiyorum artik.
0 oy
(14,079 puan) tarafından
Verdiğinin lafını ederse bunlarida haketmiştir 
0 oy
tarafından
Ben asla vermezdim. Sevgi parYlada kazanilmaz
(23 puan) tarafından
Parayi mi vermezdiniz
0 oy
tarafından
Ne güzel ya sana bir şey diyeyim mi çeken biri olarak söylüyorum bu hayatta insanın eşinin arkasında durması kadar büyük bir zenginlik yok ve cok da iyi yapmışsınız o parayı vermekle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Berna (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Berna (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 402 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

380,420 soru

11,390,010 cevap

34,898 kullanıcı

...