Hanımlar günaydın. En baştan soylıyım kimse yargılamasın laf sokma peşine girmesin lütfen. 2.ye hamileyim ve 37+1 günlüğüm. Sezeryan olacak ilki de sezeryan oldu . Hanımlar ALLAH rızası için sizlere yalvarıyorum kulunuz köpeğiniz olayım ben gününü beklemeden nasıl doğururum bu çocuğu? Bana yol gösterin bileniniz varsa erkenden doğum yaptırabilir miyim ? Dayanamıyorum artık piskolojimin içine edilmiş durumda çok kötü şeyler düşünüyorum uzun zamandır kendimi merdivenlerden mi atsam diyorum ve denemeye kalktım ama cesaret edemedim yapamadım. Dermanim gücüm hiçbirseyim kalmadı artık. Bi yol söyleyin bana nasıl doğurabilirim? Inanın bana neler cekiyorum neler oğluma hamileyken zerre bişeyim yoktu ama kızımda öyle değil öleyim artık diyorum çünkü çok kötü sancılar ağrılar cekiyorum katlanamiyorum artık
Ne okur ya ne olur biseler deyin de bende boştayım kızımı ne olur ya
Erken doğurma gibi bı düşüncen olmasın canım bak bebek ne kadar durursa o kadar iyi içerde ben ikiz hamileydim ve ölüyordum resmen ağrılardan bel ağrısı sırt ağrısı çatı agrisi 2 kişi beni kaldırıyordu oturtuyordu eşim beni yataktan kaldırıyordu lavaboya gitsem eşim götürüyordu o derceydim 10 gün oldu ben doğum yapalı 37+3 te doktorum aldı ikizlerimi doğduklarında küveze girmedi ama 6 gün sonra bebeğimin birini küveze aldılar vücudu susuz kalmış karnımda küçük dogmustu bide sarılık çıktı zaten sezeryanli doğum yapmışsın 38 haftanda doktorun alacaktır sabırlı olman lazım canım kötü dusunme bı can getiriyoruz dünyaya ve zorlukları olcak hormonlar değiştiği için bizde pskolojik olarak değişiyoruz rabbim yardımcın olsun Allah içine serinlik versin bol bol dua et canım
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın