Kaidn kocami zora sokuo adam etmek istio ama bu sekil beni yiyp bitirio ve esimle daha kotu oluyorum
Almanyaya gelmem gerekdi anneme soylemedim geldigimi. Cunki cocugu neden orda biraktin, madem geldin onuda getirip bidaha gitmeseydin.
Ama akraba gordu beni carsida ve hemen yetistirdi anneme bende sinirde o pislik ***** o.. Yetistirdi demi sana burda oldugumu dedim.
Sonuc: kiyameti kopardi annem, nasil cocugunu birakirisn orda, hadi kacirirlarsa cocugu sen gidene kadar. Bankada kasada paranimi cekmeye geldin, kocanamo yedircen parani, ankaranin haymana dagisinda oturcagina oglunuda getirseydin oocanda gelirse gelir gelmezse gelmez. Sensin o.. *****. Herkez annesine herseyi danisio kocasina teslim olmuyo, milletin kocasi catir catir karilarinin agzina bakio.
Ben cocugumu babasina biraktim, kanli bicakli dusmanima degil. Evet evliligimde cok problemler oldu oluyo ama savasiom. Benim oglumu kacircak suohem olsa nasil birakirim ya o babasi babasi. Evet anlasamasak kocam ya kocam. Duzelmesi icin elimden geleni yaptigim kocam ama seni dinlesem bir dakika durmaz yanimda zaten ayrilalim desem dunden razi olur kadin resmen yapici degil yikici konusuyo. Sen babama teslim olmasaydin yada bir sekilde idare etmeseydin 50yildir surermiydi evliligi. Ama sizi cekecrgime senin bu lafini cekecegime omur boyu kocami cekerim daha rahatim.
Kocamla goruntulu konusuyom diye laf sayyo, kocamda teyze telefonu kapatmam, telefonu kapatirsam sen bu kizin ustune gideceksin bu kiz dolacak gelecek bana patlayacak. Karismayin yuvamiza. Bu cocugun anasi babasi var evet torunun ama bizim ailemiz 3 kisilik ve bu iiz senin evinden cikti benim himayemde. Bana hesap verecek bana danisacak sana degil dedi bunada annem dahada kizdi sinirlendi senin gibi kizik yok olumede gelme dedi
Kafayi yedirtti annem bana. Kocayi zor idare ediom bide annem tuz biber oluyo.