0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Çocuğunuz hiç bisey yemiyor ve akrabanızın biri anne bakamıyor falan gibisinden konuşuyor ama sizin adınızı vermiyor siz olsanız ne yapardınız bu kişiye karşı ve o kişi sizin halanız olsa . Resmen küçümsüyor sizi ve anneliginize laf ediyor

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Muhabbetimi keserim bu kadar basit ne evine gider ne evime sokarım.
(1,447 puan) tarafından
Diyor ki işte zayıf yani onlara göre obez olsa iyi bakılıyor
tarafından
Muhatap olma bence
(1,447 puan) tarafından
Aynen öyle yapacam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptığı çok büyük ayıp sizde isim vermeden onu eleştirin. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor arkadaşın teyzesi var böyle diyor kimsenin anneliği e laf söylemek kimsenin haddi değil. Kız sabrediyor ama yaşadığına değil rakamsal olarak yaşina hürmeten azıcık tecrübe sahibi olsa yeni anneye böyle Konuşmaz derdim. Aynı onun taktikle canım. Kimse kimsenin analgina laf edemez. Kimse evladını anadan çok düşünemez 
(1,447 puan) tarafından
İste zayıf olması anne iyi bakamıyor sanıyor aynı yanana oturuyorsun farklı isim veriyor ama sen biliyorsun sana dediğini.  İste çocuğuna bakamıyor annelik yapamıyor bide bunu öz halan diyor
tarafından
Benim kulağıma kimsenin lafı girmez diyeceksin net ben doktorun dediğine bakarım vep gelişimi çok güzel dedikten gerisi boş. Obezite çocuk için iyi değil boş kaloriyle yabrumu şişirip ona en büyük kötülüğü yapamam dedikten sonra çok ustelemz heralde sizde çok takmayın canjm doğru olmadığını biliyorsunuz
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Şöyle o konusunca anında yanından kalkar giderim tıkırıma takmam. Konussun dursun. İsterse sabaha kadar konussun. Moralimi de bozmam ama ha. Ben kendimi biliyorsam el ne derse desin. Bırak halayı ya annem de olsa aynıdır
0 oy
(232 puan) tarafından

Ararım yada mesaj atarım  sen benim anneliğimi sorgulayamazsın ne biliyorsunda konuşuyorsun o dilini üzerimden çek bir daha arkamdan konuşma derim 

0 oy
tarafından
Ağzına tükürürüm. Biri de ben kızımı uyutup başka odaya uykuya dalar gibi olmuştum uyuduğumu sanıp şey demişti bu nasıl anne çocuk diğer odada uyuyor sjsjsjsjsj Ya ne alaka ne ALAKAAAAA. Kalktım dedim böyle bir anneyim kimseye düşmez sorgulamak  biri ağzını açsın bişey desin hele. Biri elestirsin kucumsesin o dilini koparıp ne yapıyorum seyretsin. 

Ben gecemi gunduzume katacam yemek nedir bilmeyecem tuvalete bile gidemeyecem gün yüzü görmeyecem sen kalkıp anneligimi sorgulayacaksin. Hiç kimsenin haddine değil bu  

Sizde cevabınızı veri mutlska. Sustukça azıyor böyle insanlar. Yarın daha fazlasını duyarsınız soyliyim
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Ben bu kadar bakabiliyorum siz sizinkilere daha guzel bakin:) derim
0 oy
(5,724 puan) tarafından
İsterse kendi annem olsun anneliğim konusunda.kimseye laf ettirmem
0 oy
tarafından
O kadar çokki etrafimda  bakmiyormusun  çok zayif diyen  yemiyor  ne yapabilirim diyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 332 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 488 göst.
+1 oy
32 cevap 1,104 göst.

414,068 soru