Annemin çoğu kez yalanını yakalıyorum çok rahat yalan söyleyen bi insan ama artık gittikçe tiksinmeye başladım su içer gibi yalan söylüyor. Bayramda kurban kestik herkese bir poşet verdim annem ve kayınvalideme iki poşet verdim onların ki ayrı bi torbada ikişer poşet şeklindeydi kayınvalideme verdim, kalanları da anneme getirdim kendi payını al digerlerini dağıt dedim binada durumu olmayanlar vardı onlara vermesini rica ettim her neyse akşam telefonla konuştuk getirdiğin etin bi poşetini pişirdim çocuklar istedi dedi öyle kapattık ertesi gün yine annemlere geldim etleri dağıtmak için kendi poşeti hala diğer etlerin icindeydi bi sonra baktım diyoki aaa sen bana iki poşet vermiştin burda bi poşet var galiba içine karışmış diyip dağıtması için verdiğim etlerden bi poşet kendine aldı. Halbuki önceki akşam pişirdim demişti resmen aç gözlük yaptı o kadar sinirlendim ki. Durumları gayet iyi her zaman alıp yiyebiliyorlar ben yoksul insanlara dağıtmak için kestim ama annemin yaptığı şey midemi bulandırdı kendime bile ayirmadim bi et için nasıl böyle bişeye tenezzül edebildi ya çok utandım onun adına. Kızlar çok uzun oldu yaa birazda karışık yazmış olabilirimmmm. Ama paylaşmak istedim yoksa daha çok sinirlenecektim