0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (4,174 puan) tarafından
Sadece merak

36 Cevaplar

0 oy
(1,336 puan) tarafından

Bi boş isimleri var işte alamancıı :D

Orda aclikdan nefesleri kokar burda paralar değerleniyo. Cimri vee pintilerr. Herkes icin geçerli degil tabi.

-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Çok gıcıklar bazıları. Hemen bi yerleri kalkıyor. Nefret ediyorm o yüzden onlardan. Berbat insanlar. Ama bazıları. 
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Almanya da sıfır hava. Buraya gelince paraları değerli olduğu için havalarindan gecilmeyen, Türkiye çok iyi keşke burada yaşasam diyen ama Türkiye ye dönmek asla istemeyen.. Fazlasıyla cimriler.. Saçma sapan Türkçe konuşan, bazen konuşurken araya Almanca kelime koyan, sinirlerimin alt üst olduğu insanlar
0 oy
tarafından
İki teyzem var biri Norveçte biri Almanyada yaşıyo geldiler ikisi de buradaydı Allah razı olsun çok faydaları dokunur bize iyidirler ama tabi burda yaşayanla orda yaşayan bir olmuyo 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Burda burhan amcamız var adam paraya para demiyor. Burda kaç tane villası var istanbul da keza evleri ticari taksileri var. Zamanında isci olarak almanya da çalışmış türkiye de yatırım yapmış.  Şimdi de çocukları torunları keyfini sürüyor. 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Sürekli ülkelerine dönmek isteyen ama birtürlü dönemeyen insanlar(YERSEN) 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Şuan ki Türkiye şartlarına iyi diyen Almancıları yani yurt dışında yaşayan herkesi artık ülkelerinde yaşamalarını isterim.. Hatta mümkünse orda yaşama imkanını bana versinler kız.. Bu arada yine bizim milletimiz ne diyelim. 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Almanya değilde bizde Fransa'da yaşayan var... Allahım zannedersin alçak daglarinonyaratriiii
0 oy
tarafından
Türkiye üzerinden Almanya'ya kaçan Almancı Suriyeliler geldi aklıma.:D
0 oy
(95 puan) tarafından
İnanılmaz görgüsüzler , bı havalar bı havalar,tabi bunlar sonradan gidenler , Almanya da doğum büyüyen öyle değil , terbiyesizler  Almanya'da da en ağır işleri yapıyorlar buraya gelip zenginlik gösterisini yapıyor lar
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Oy vermelerine sinir oluyorum bu ara. Bir de buraya da oraya da Sığamıyoruz diyorlar ama buraya geldi mi de görmemiş gibi oluyorlar paradan ötürü özellikle ona sinir oluyorum. 
0 oy
(122,600 puan) tarafından
Yorum okumaya geldim
(4,174 puan) tarafından
Vayyyyyy sen hoşgeldin
0 oy
tarafından
Cok severiz kendilerini her sene gelirken çikolata getirler olmazsa olmazları.. Türkiyede çikolata olmadığı için sevinsin  garipler diyorlar.. birde hep bozuk olan Türkçeleri  var :)  
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Posta bakıp cikicam:D

0 oy
(144 puan) tarafından
Amma gömmüşsünüz genelleme yapmasaydınız keşke :D
0 oy
(50,853 puan) tarafından
sen ne dusunuyosun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.