Ben 2 buçuk senede verdim ama diyeti 1 yıl bıraktım o yüzden 2 buçuk sene sürdü.. Bırakmasaydım eğer 1-1 buçuk senede verirdim.. Burada çok kez yorum olarak paylaştım aslında..
Sabah kahvaltıda 2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 tane domates, 1 tane salatalık, bolca yeşillik, 1 tane haşlanmış yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim, çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum zaten..
İkindi vaktinde yarım avuç içi kadar kuruyemiş (badem, kaju, antepfıstığı, fındık, fıstık) ve 1 fincan hindistan cevizi yağı ile pişirilmiş sade Türk kahvesi..
Akşam yemeğinde 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna ve 100 gram az yağlı az tuzlu evde ne pişirdiysek ondan yedim ama sulu yemekse eğer suyundan koymadım.. Akşam yemeğinin yanında 1 kase az tuzlu az zeytinyağlı bol limonlu salata yedim..
Gece yatmadan önce 1 kupa form bitki çayı içtim..
Gün aşırı sabah aç karnına leslie yaptım.. 1 kupa süt tozsuz, sütsüz vr şekersiz sade nescafe içtikten yarım saat sonra spor yaptım..
Bir kür var onu yaptım..
3 su bardağı suyu bir tencereye koy ve 1 tane limonu kabuğu ile beraber halka halka doğra çekirdeklerini çöpe at.. Su ile limonu kaynat.. Eğer tarçın seviyorsan 1 çay kaşığı kadar tarçın ekle limonla beraber kaynasın.. Kaynamanın 5.dakikasında serçe parmağın büyüklüğünde taze zencefilin kabuğunu soyup halka halka doğra tencerenin içine at.. 2 dakika da bu şekilde kaynasın (toplamda 7 dakika kaynamış olacak) sonra soğumaya bırak.. Soğuduğu zaman bir şişeye ya da sürahiye süz.. Sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 su bardağı iç..
Bu şekilde verdim ben :)