Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Evli bi erkeğin denize gitmesi dogru birsey midir
+1
oy
1,444
göst.
28 Temmuz 2021
Aile
kategorisinde
Trknyvz25
(
29
puan)
tarafından
soruldu
Ben istemiyorum esim arkadaslariyla denize gitsin uygun bulmuyorum evli bi adamın tek denize gitmesini herkes benim gibi düşünmüyor olabilir saygı duyarım ama bu benim fikrim öğlen is çıkışı arkadaslariyla denize gitmiş ve beni arayıp sadece haber veriyor izin isteme falan yok ben burda neyim pardon o yüzden kavga ettik eve gelme almam dedim sence fazla mi tepki veriyorum
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
52
Cevaplar
0
oy
28 Temmuz 2021
Sunshine
(
92
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğru değil bir kere aerbestlik verince bokunu çıkarıyorlar çünkü
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla bacım erkekleri boş bırakmaya gelmez benim tepkimde aynı şekilde olurdu evliyse karısıyla çocuğuyla gidecek tek giderse kendine bekarmış hissini verir sıkmıcaksın ama boşta bırakmıcaksın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Mr&&&987
(
173
puan)
tarafından
cevaplandı
Haklisin cok hemde oralarda bikili kadinlar var hep tek basina birak aile ile birlikte bile gitmek sikintili.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
mathildaa
(
771
puan)
tarafından
cevaplandı
Şimdi uzun uzun sana hak vermemin gerekçelerini yazardım da gerek yok kısaca çok haklısın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Yine mi keder
(
937
puan)
tarafından
cevaplandı
Evli olmakla denize gitmek arasında nasıl bir bağ kurabilirsiniz ki sadece bekarlar mi gidecek denize .kadın erkeğin erkek de kadının kölesi değil ki
28 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl bir bag biliyor musun şöyle bı soru sorucam... Senın eşin gidebilir demekkı bunu anladım da mutlaka heryeri açık bayanlar görecek %1 milyon onlara bakacak bakmaz diyen külliyen yalan konuşur. Sonra sen o adamı kocam dıye koynuna alıcan o adam seninle birlikteyken bilinçaltında o kadınları düşünmeyecek bütün bunlar böyle olmuyorsa bende yollıcam eşimi tek başına yeminle bak kıme hangı erkege sorarsan sor
28 Temmuz 2021
Yine mi keder
(
937
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu çok saçmaaaaa yaaaaa yolda sokakta da mini etekli yarı çıplak kadınlar görse de aynı şey .bu kadar cahilce bı düşünce görmedim cidden
28 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen istediğin kadar cahilce de malesef gerçek bu kabullenmek istemıyosun baya bı geri kalmışsın
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Arzumm düşüncelerin o kadar saçma ki sen o zaman bu düşünceyle koçanı fanusa kapat bu olayı kökten coz yani çıplak kadınlar sadece sahillerde olmuyor artık adamalrin ellerinde de telefonlar var bir tıkla hepsine bakabilirler yani hadi onu geçtim adam serefsz se eğer orda burda görmesine gerek yok düşünce gücüyle de bilincaltindan bunlar geçer çok fazla hayal dünyasında yaşıyorsun bence bu durumda geri kalan o değil.ha sen göndermedin evde tuttun diye adamı yapacak olan adam sahile gitmedi diye yapmayacağını düşünmen de ayrı konu
28 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte sızın gıbı düşünen insanlar oldukça aldatma normalleşiyor. Resmen kılıf buluyorsunuz erkeklerin rahatlığına. Tabıkı içinde olan heryerde yapar ama birde uyaran faktörler var ben eşimi çıplak kaynayan sahillere plajlara yollamam sız gönderin asla tartışmaya giremem bu zihniyetiniz umarım sizlere pahalıya patlamaz
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizim zihniyetimiz aldatmaya sebep olmuyor evlendiniz diye eşlerinizi aynı zamanda erkeklerinde eşlerine aynı sizin gibi davrandığı sürece aldatmalar artıyor çünkü bir bireyi ne kadar bunaltirsan herşeyi den kisitlarsan en ufak bulduğu delikten kaçmak ister demedi deme şu paltformda bile aldatma postlarini tam anlamıyla okursanız kadın erkek ne kadar bunaltilirsa o kadar kaçma derdinde olduğunu anlarsiniz evlilik hiç bir zaman kölelik değildir
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve ayrıca kılıf bulan bizler değiliz eslerinize karşı güvensizliği izle sizler kilof uyduruyorsunuz
28 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan bana anlattıklarınız hikayeden ibaret kusura bakmayın ama aldatma karakter yoksunluğudur sıkan yada sıkmayan her kesimden insanın başına gelebilecek bır olaydır. Hem nerden bılıyosun benım eşime nasıl muamele de oldugumu. Yada onun benı nasıl kısıtladıgından haberin varmı biz sadece bir birimizi ihtimal dahilinde kötü niyetli insanlardan sakınıyoruz ve çokta mutluyuz her yere giren çıkan insanlar degılız o kadar rahat geniş esnek olmadık ne tek başımıza nede çift olarak
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende onu diyorum zaten sen onu denize göndermedin diye adam çok mu düzgün karakterli olacak dediğinize yazdiginizla ve düşüncelerinizle celisiyorsunuz.sizler birer bireysiniz kötü insanalrin kim olduğunu anlayabilecek yaşta oldugunuzu düşünüyorum buna bir başkasının karar vermesi sizi kisitlamaktir başka açıklaması olamaz.merak etme bizde her yere girip çıkmıyoruz sadece kararlarımızı ve doğruyu yanlışı kendimiz verecek kapasitede insanlarız.senin fikirlerine göre erkeğin evden dışarı çıkmaması gerekiyor düğüne de gitmesin markete de girmesin sadece açık insanalr sahilde mantığından çıkmanızı tavsiye ederim demek ki eşiniz sizi dışarı çıkarmıyor ki dışardaki insanalrdan haberiniz yok.rahat lik genislikle insanın kendi kararlarını kendi si vermesi arasında ki anlam farkı çok fazla aynı kıskanmak la kısıtlamak arasındaki fark gibi sizlerin yaptığı düpedüz kısıtlamak birşeyi ne kadar kisitlarsan o kadar cazip gelir siz ister genişlik ister rahatlık diyebilirsiniz anlamını bilmediğiniz şeylere.ayrica kocanizin kiskancligindan dert yanan da ben değilim sizsiniz
28 Temmuz 2021
Yine mi keder
(
937
puan)
tarafından
yorumlandı
E.dgnr söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin arkadaşım .çok mantıklı ve doğru yorumlar bende bunları derdim zaten .her insan eşini kıskanır tabiki kadın erkek fark etmez ama bu düşünce yapısıyla bu işin sonu gelmez zaten
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç bir insan kısıtlanmayi sevmez sevemez sadece bazıları bu durumu kabullenir ve dışarıya karşı çok iyi birşeymis gibi zaten halimden memnunum der asla kendi içinde kisitlanmadan memnun olan kimse yoktur ama serbest bırakılsa ilk kaçacak olan kisitlananlardir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Meltemasya
(
1,060
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de istemezdim gitmesini. Kim ne derse desin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Nagehannn
(
5,946
puan)
tarafından
cevaplandı
Evli diye nefes de almasın ne war bunda erkek erkeğe gidiyorlar ama izin almaması doğru değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Sunehriiii
(
1,801
puan)
tarafından
cevaplandı
Gidemez, emin olki gidebilir diyenlerin izin vermiyordur ben istemiyorum, izin de vermiyorum anca beraber kanca beraber o kadar çıplak kadınların arasında ne işi var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
YAVRULARIMM
(
2,505
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana görede çok yanlış istemem gitmesini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Tospik
(
3,728
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaptığı doğru veya yanlış tartışılır kişiye göre değişir bu durum. Ama kimse kimseden izin almamalı benim eşimde benden izin almaz sadece haber verir ki buda yeterlidir benim.icin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
e.dgnr
(
7,441
puan)
tarafından
cevaplandı
İsteyen istediği yere gidebilir ben de aklı başında bir insanım eşimde arkadaslarimizi seçerken yeterince seçici oluyoruz zaten ve izin almak değil haber vermek yeterli emin olun ki bu kadar sıktıginiz herşeyine müdahale edilen bireylerin gözü daha çok dışarda oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Temmuz 2021
Ayasa
(
1,285
puan)
tarafından
cevaplandı
Yooo yerinde tepki bnm esimde kactr gidek diyo asla diyom bnde gtmem sende gtmeyceksin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
İlgili sorular
0
oy
48
cevap
1,315
göst.
Erkeğin masaj salonuna gitmesi uygun mu
20 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
muhabet❤
0
oy
17
cevap
466
göst.
Evli erkeğin arkadaşında kalmasi
26 Ekim 2022
Aile
kategorisinde
Cbrtb
(
13
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
sohbet-tavsiye
kafam-karisik
0
oy
17
cevap
513
göst.
Evli erkeğin ve akrabalarının bu davranışına ne dersiniz?
30 Mart 2021
Aile
kategorisinde
eylul ruzgari
(
50
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
30
cevap
538
göst.
Evli ve çocuklu kadinin spor salonuna gitmesi yanlis mi?
29 Kasım 2022
Aile
kategorisinde
Minnos61
(
123
puan)
tarafından
soruldu
404,855
soru
12,128,028