bayanlar hatırlarsınız beni görümceden dolayı kayınvalide gil gelmişti hergün oradayız 3 gündür hastaneye inip cıkıyorum endokrine kadın doguma faln kadın dogum doktorum bebegin asagida ve ters dedi bunu esime söle soledim bebek asagıda tersmiş cok yorma kendini dedi dedim dünden önceki gün eltime gittik yemek bulasık meyve onun cocugu hastaydı cocunlukla ben yaptım dünde hastanede cok yoruldum merdiven in cık eski bina yeni bina derken dermanım kaldı kayınnam gili görümcem cagırmış sizde gelin dedi ben gitmeyelim yoruldum dedim orada yatırsın dedi aynı yemek bulasık meyve derken zaten yorgunum iyce yoruldum gidelim diyom annemgil neyle gidecek diyo enişten bıraksın herseyi sen düşünmek zorunda degilsin faln dedim öbür odaya git yat diyor nasıl gidip elin evinde yatacaksam bide 8 tane cocugun icinde yatacakmışım mantıga bak trp attm meyvede geriden oturdum meyve verdi almadım milletin icinse ters ters konuştum ittim elini eve sofrada başladı karnım agrımaya eve geldim iyce arttı napıyım ya bıktım böle olmasından onların benden ve bebeginden daha önmli oldugunu görmek cok zoruma gidiyo erken dogum faln oladabilirmiş asagıda oldugu icin korkuyorum nabacagımı sastım
Kac haftalık hamilesin canim. Kusura bakma ama biraz sende suc var bebeğin madem asagida bas çığlıği kalkinca baski yapıyor hareket ettirmiyor arrik kafasi asagida de agrim girdi de kalkma. Ben bile tek yasiyorum evde temizlik yapinca baski yapiyor dedim dun esime niye yapion o zaman diye cikisti. Bana kalirsa otur evinde esine sizlan arayinca onlarada sizlan
full esinin anlayissizligi bence hamile karisina cocuk baktirmak hastaneden yorgn argin gelip aksamda misafirlige gitmek ki gittigin yer kendi ailen degil yayilip yatasin illa biseyin ucundan tutman gereken bi yer esinin anlayisli olmasi gerek ben olsam agrimi sizimi abartir yerlere yatardim
Daha iyi ışte yürümek merdiven inip çıkmak çok iyi. Herkesin içinde ters konuşmak kendini çirkin huylu gösterir. Yorulduysan bırak yoruldum biraz dinleneyim de herkes e. Kalan işi elbet yapan olur...
Konusman lazim hatta dr unun esinle konusmasi lazm ki ciddiyeti anlasin . Benim suyumla ilgili normalden biraz az oldgnu soylemisti dr um o gunde esimn toplantsi vardi tek gtmstm dr a , doktorm sknti olcak bir durum yok demesine ragmen ben okadar uzldm ki agladm flan , esimle tlde konstuk dr u arams , doktorm durumu anlatmis ve eslerinizi yanliz gondermeyin kontrole duygusal oluyorlar flan demis o gun bu gundr toplantsida olsa bi sekilde ayarliyor , ayarlayamasa da annemle gidiyorm , ve surekli dinlen diyor is yaptirmiyor , biryere gitmeylmm desem gitmiyorm sukur, ki sen hamilesin skntn da varms daha cok yatman lazm oturamiyon bile belin agriyo hemen , esini bir dr la konusmasini sagla bence
Hastane ye eşinle gitmiyor musun
Senin düşünmen gereken öncelikle bebegin gitme bosver yormada kendini
1,491,287 soru
24,369,623 cevap
347,907 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın