0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rüyadan anlayan varmı kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(4,100 puan) tarafından
Üzerine çok düşünüyorsan Biraz psikolojik olablr ama şöyle bişey var ben rüyamda hep kız çocuğu görmştüm kızım oldu belki hislerin kuvvetlidir 
tarafından
Aslında dusunmuyorum sasırdım henüz daha cok yeni hamıleyım
(4,100 puan) tarafından
Aynısını bende yaşadım ister istemez bilinç altı işte
tarafından
Anladım canım tesekur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de oğlum olacak diye görmüştüm oğlum oldu canim
tarafından
Öylemi cok teşekkür ederim canim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(127 puan) tarafından
Bende sürekli kız çocuğu gördüm sadece 1 kez erkek gördüm sonuç kız :))
tarafından
Masallh henüz yenı hamıleyım sürekli korkuyorum rüyalarımda bu sabaha dogru ıste dedıgım rüyayı gördum
(127 puan) tarafından
O korku bende de oluyor hatta gece eşim uyandırdı nefessiz kaldın noldu diye zor bir durum valla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alsak biran önce
tarafından
Amın canım ınsllh ya
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Benimde kayinvalidem görmüş  beni ve kiz cocugu varmis yanimda sonra kizim oldu :) dileginde ne varsa o olsun insallah
tarafından
Insallh canım ılk hamılelıkte gormuyordum bırde bu kac gundur korkuyorum da ruyalarda
0 oy
(285 puan) tarafından
Bende rüyamda kızım olacağını 4 defa gördüm doktor eşime söylüyordu onuda gördüm sonra kızım olacağını öğrenince duygulanmistim baya isallah gönlüne göre olur canim
tarafından
Amın ınsallh canım cok güzel bı his ya
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Canim bazi ruyalarin tersi ciksr derler ama kisiden kisiyede degisir ben hep oglan goruyordum   ama kiz olcak diye hissediyodum doktor oglan gibi demisti  kesin ogrendigim gun oglan diye getiriyordu doktor sonuc oglum olcak
tarafından
Hayırlısıyla al kucagına canım. Bılmıyorım ya gordum cok sasırdım cok erken cunku
(1,260 puan) tarafından
Hayirlisi analara malum olur bence:)
Saglikla gelsin hepimizinki
tarafından
Amın sagol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
13 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (10,236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,993 soru

24,454,347 cevap

354,238 kullanıcı

...