0 oy
2,236 göst.
Diğer kategorisinde (2,766 puan) tarafından

Kizlar bi akil verin ben hakkim mi geciyor yoksa onun hakkimi bana geciyor bu olayda

Bebegim kuvezdeyken dolaba sut sagip koydum alt kismina gece sagmisdim o sutleri sabahina doktor aramisdi bilenler bilir post acmisdim 13.30 14.30 gorusmeye cagirdilar herhalde bebegimi vercekler diye acmisdim postu ama benim yatisimi yapmak icin bebege sut vermem icin cagirmislar yatisim oldu esime dedimki dolabdaki sutleri buzluga koy bebege sutum yetmedigi anlarda onu vericem 3 ay omru var dedim tamm dedi bu eve gitti benim cikisim oldu 3 gun sonra bebekle taburcu olduk hic aklima gelmedi bu gune kadar buzlugumu kontrol etmek benim uyu.z kaynana gelmis bahcede ates yakmis sutlerimjde atese atmis neymis sutler kokmus buzlukdaki sut nasil kokucak bilmiyorum rengi koyu sari olmus eee o sutun rengi zaten oyle olmasi gerekmiyirmu kizlar sutum bozukmusda iste cope atarsa al basarmis bana o yuzden ates yakmis atmis sutleri hakkimi kesinlikle helal etmiyorum iki elim yakanda olucak obur dunyada dedim bana diyorki bana iyilik yapmis tesekur etcegime hakkimi helal etmiyormusum oda bana helal etmiycekmis benim aklima cok takildi kimin hakki kimde kaliyor bu durumda sinirlerim gene alt ust olduya ayri eve cikdim herseyim ayri oldu gene ben bu kadindan kurtulamadim ya:angry:

39 Cevaplar

0 oy
(5,939 puan) tarafından
Sen haklısın  tabikide  canım  hadı  bozuldu  diye düşündü  aklı  yokmu seni  arasın  sorsun  hem  senin  buzluğundaki şeylerden  onane yaa  illa  karisacaklar bir şeye  
-Reklam-
0 oy
(52,188 puan) tarafından
ee koktuysada ona mi kaldi atmak nw diye dolabını karistiriyo
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bence senin bebeğinin hakkı kalıyor kaynana da Allah akıl versin süt donunca sarımtırak oluyor bide ilk zamanlar kolostrum dan iyice sarı gibi oluyor bende sağdım başlarda rengi tuhaf gelince anneme sordum normal mi diye ama bilmiyodu emzirmiş sağmamış netten baktım da normal dedim 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
O da öyle biliyormuş ona göre davranmış demeki bilerek bilinci Bi şekilde yaptıgı birsey yok ki Süt bu yine sagarsın yine bebegine verirsin böyle hak helal etmemeler falan ne gerek var ki böyle şeylere
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Haklısın kuzum bende buzluğa atıyodm sarı oluyordu donunca zaten 3 ay ömrü var izinsiz atması ayrı saçmalık, ateşe atması daha da ayrı saçmalık... 
0 oy
tarafından
Haklisin. Sonuna kadar hem de...

Birincisi, ilk gelen sut agiz sutudur, rengi koyudur.  Asagi yukari 10. gunden sonra sutun rengi acilir. Bu yuzden su an sutunun rengi zaten koyu olacakti. Kayinvaliden bu bilgiden birhaber sanirim.

İkincisi, senin buzlugundan birsey atmak onun haddi degil. Hele hele anne sutunu atmak hic degil. Bir sorun gordugunde sen zaten atarsin. 

Sacmaligin daniskasi. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yaa niye herkes yüklenmiş bal gibi de haklısın anne sütünün en kaliteli yerini atmış. Yazık yazık 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
İyi de kendi annen bile sana sormadan böyle bir şey yapma hakkına sahip değil benim dolabımdan evimden düzenimden kime ne 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
İyi de kendi annen bile sana sormadan böyle bir şey yapma hakkına sahip değil benim dolabımdan evimden düzenimden kime ne  süt yakılır mı ya nimet... Ne karışıyorsun benim işime evime de deseydin 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bebeğin süt hakkını gasp etmiş sen helal etmezsen al basmadan ziyade senin hakkını helal etmemenden korkması gerekiyor. Kaynanayı haklı förenlere şaşırıyorum açıkçası. Ne olursa olsun kimse kimsenin mutfagına karısmamalı ister samimiyet densin ister düşünce densin bence densizlik yani. sende sinirlerini yıpratma olan olmuş maalesef bence sen haklısın. Anne sütü kutsaldır gözümde kıt kanaat süt arttırmaya calısan bi anneyim bende. 
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Haklısın canım çocuk bakmaya gelince onu yap bunu yapma emzir aç bu çocuk öyle giydirme böyle giydir öyle yıkma böyle yıka şunu yaoma bunu yapma emzirmek önemli emzir koskoca kadain ilk sütün kıvamlı ve sarı geldiğini bilmiyorum lafa gelince herşeyde profesörler kusura bakma biraz fala cikistim ama sinir oluyirum gelinin eşyalarını birşeylerini kasirtirip atmalarindan kafalarına göre 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Sana sormadan atmamaliydi sen ister atar ister kullanırsın ona mı kalmis tasası.
0 oy
(1 puan) tarafından
Allahım böyle kaynanaları görüyor ne hakkı var o sütü alıp yakmaya kendide anne olmuş bilmiyormu o sütun ne kadar faydalı olduğunu mikrop Allahım öteki dünyada cehenneminde yer alsın böyle kaynanalar yuvalarımızın huzurunu bozuyor mutluluğunu bozuyor hakkınızı helal etmeyin bende etmiyorum hakkımı veremesin helak olsun inşallah sende üzülme kardeşim Allah o çocuklarına öyle bir sağlık verir ki şükürler olsun verene nasip edene o kimsenin hakkını unutmaz herşeyi senden daha çok görür hisseder Allahım yuvana huzur versin kötü insanların şerrinden korusun inşallah sen abartmıyorsun canın yanmış Allahım o kadının canını bin kat daha kötü yaksın insallah
(3,280 puan) tarafından
Bacım bu postu nerden buldun eski bu
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Belki bozuk olduğunu düşünüp yakmıştır bilemem ama seni beklemesi gerekiyodu sen geldikten sonra Bakardiniz bozulmussa yine atardıniz 
(1,775 puan) tarafından
Eski post kuzum hortlatmışlar
(3,599 puan) tarafından
Uufff hiç sevmiyom bunu ☺️ hortlatan kişide hesabı açıp ilk buna cevap yazmış herhalde 0:))
(1,775 puan) tarafından
Nerden bulmuşsa bu postu anlamadım :D
(3,599 puan) tarafından
Sorma gece gece:)
0 oy
(29,534 puan) tarafından

Helalik konusunda boynumda yük taşayamam.

Hoşlanmadığım kim olursa olsun mesafemi koyarım kendime olan saygımı kaybetmem sende öyle yap 

Eğer bir insan kendine olan saygısını kaybederse karşısindaki gibi olur karakterini düşürür.

(3,280 puan) tarafından
Eski post kız
(29,534 puan) tarafından
He bakmadım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Haklısında neden hak hukyk giriyor devreye yaptığı yanlışta neden birbirinize anlayışla yaklaşmıyorsunız kendince seni korumaya çalışmış
0 oy
tarafından
Kim olursa olsun senden habersiz dolabını kurcalamaya hakkı yok 
(1,775 puan) tarafından
Eski post
0 oy
(603 puan) tarafından
Lohusasın canım duygusal ve agrasifsin ama eski kafa işte bilememiş. Ateşe atmasından belli zaten. Yani hak etmeme konusuna girmeseydin keşke. Neyse olan olmuş. Üzülme şimdi sen bebeğine odaklan. Sağlıkla al yavrjnu kucağına.
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Gün geçmiyor ki kaynanalar akla gelmeyen bir şeye daha imza atmış olmasin. Buzluktaki sut kafasına mi çıkmış acaba da atmış. Sen dönünce gösterip danışabilirdi. Ama her şeyleri kendileri bildikleri için başına ne eserse yaparlar. Ben de çok sinirliyim kaynanama sabah post açmıştım zaten üstüne tuz biber oldu biraz daha öfkemi boşalttım bu postla. Ama hak meselesine gelince bir suyun bile hakkı var. Bir sözü kesmenin bile hakkı var o yüzden bence bu kadar derin bir şeyi dile getirmeyin derin. 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,966 göst.
8 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,085 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 907 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.