0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yargılamadan ve kırıcı olmadan yorum istyorum.:)

Kizlar eşimi çok seviyorm onunda sevgisinden supem yok ama mesela yatarken sarılır ama bel agrisi var o yüzden hep yüz üstü yatar ben donuym deyince kendimi boşanmış gibi hissediyorum öyle üzüntüye giriyorum yani ama eli bana değsin bacağı değsin rahatlıyorum mesela akşam oturrken karşı koltuğa geçse ne oldu diorum niye ayrı otryosun bunları Kasmadan yapmaya çalışıyorum anlays gosteryo ama bu huyumu yenmem lazm beni de yıpratyo oda elinden geleni yapio ama  bilemiyorum nolucak sevmiyorum aslnda bu huyumu o yokken uyyamiorum mesela yeni evli felan da deglm 4 seneyi geçtik beni biraz kendi alistrdi sanrm öneriniz varmı iyimi kötü bişi mi bilmiyorum bana tavsiye verin:ermm:

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa yalniz degilmisim cok sevindim suan :D aynisiniii yapiyorum valla bizimde 2 sene oldu
tarafından
Hahaha kız diğer tarafta psikolojik sorun diolar:D
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Bende öyleyim çocuk oldu eşimle ayrı odalarda kalıyoruz bazen gece gidiyorum beş dakika yanına uzanıp sarılıyorum öpüyorum geri yatağıma geliyorum bir ay annemde kaldım doğum sonrası eşim olmadan uyumak çok ağır geldi iş çıkışı yanıma geldiğinde gidene kadar temas halinde kaldım :D tamamen bağımlılık ve temas hastalığı bizimkisi başka bir açıklama bulamıyorum ben kendime

0 oy
(1,563 puan) tarafından
Ay bizde 5 . Seneye giriyoruz bende öyleyim kolu bacağı sırtı değmesi lazım bana ytarken sırtını dönünce ben sarılırım yada tişörtün  kolundan tutarim oda anlar zaten tişörtündeb falan tuttuysan bu korkuyorum huzursuzum demek oluyor sonra dönüp beni uyutup kendi uyuyor 
0 oy
tarafından

Başlar da ben de öyleydim, şimdi korkunca gece ayaklarına değiyorum :D

0 oy
(6,938 puan) tarafından
Kız ne hastalığı bende kocam bana sarılsın hep yanımda olsun istiyorum gözümü kapatınca açınca hep o olsun istiyorum gel gör ki 15 günden fazladır ayrı uyuyoruz sinir oluyorum sürekli laf söylüyorum ama anlamıyor senin iyiliğin için diyo 

Not: Ameliyat oldum oda dikişlerime felan dokunurum diye korkuyor 
0 oy
(579 puan) tarafından
Birisi benden bahsetmiş sanki bende aynıyım kuzum yeminle eşim alıştı ama artık bana 12 yıl oldu ☺️☺️huy kuzum değiştirmek için uğraşma kötü bişey yapmıyoruz çünkü çok seviyok o kadr ☺️☺️
tarafından
He valla ya hayat kısa sarlmakdan güzel şey varmı :)
(579 puan) tarafından
Yok tabiki kuzum devamkeee☺️☺️☺️
0 oy
(979 puan) tarafından

Bnde oyleydim ama artk esksi kdar dglm. Cocktan snra agzım ack düsym yataga bde hamileym dgmak üzere.ve eşmde cok yrgun olyr sırti fln agryo şu tarafa dnsem fln dio bnde anlyş gstryrum napm. :)

tarafından
Bende öyle olmak istyom aslında ya törpülemm lazm bu huyumu
(979 puan) tarafından
Vala cok bunaltma cnım skma yani
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Aha kız beni okudum şuan hahay bizde aynı kız 
tarafından
Deli diolar gi:D piskolojk sorun diolar:D
(4,060 puan) tarafından
Derler sorma valla ama aynı biz ☺️☺️
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Bu tepki sadece eşinize karşı mı var anne babanıx la olan ilişkiniz nasıldı yada kardeşlerinizle
tarafından
Eşim dışında kimsenin ayağına burnuna kulagna dokunamam sadece eşime:)
(5,329 puan) tarafından
Peki ailenle temasın ne derece idi yani uyurken onalrdan temas beklermiydin  yada ailenin sendeki sevgi belirtisi ne idi
tarafından
Yanımda biri olsun sarilmasamda olur sadece odada yalnız kalamqzdim ama evlnnce eşime çok düştüm canim
(5,329 puan) tarafından
Aslında hastalıkdan ziyade  tam tatmin olmama veya duygusal doyuma ulaşmadığınızdan böyle olabiliyor
0 oy
tarafından

Bende senn gibiyim canm yalnız degilsin :woot:

tarafından
Sevindim deli deglmisim:D
0 oy
tarafından

Ben aranizda temas sevmeyen tek kisiymisim posttan gidiyorum size mıçmıç devam :D

(8,019 puan) tarafından
Tepsi al git kocanın yanına kız :D dur nickini unutmayim takilcam sana artik hahaha
tarafından
Hahahah kiz araniza duvarlar girmiş odadan odaya telefon da edersiniz :D
tarafından
Geldim geldim ayakları kucagnda otryom şimdi:D:D utandim lan:D
tarafından
iyi dayanıyorsun adam bana degmesin diye yatagin buyugunu aldim o derece bazen bakiyorum yatakta mı diye :D
tarafından
Kız beni eşim alistrdi valla önceden kendi böyleydi ilk evlendgmz sıralar uyurken el ele uyurduk bide gomerdi kendine resmen şimdi o haiffledi ben oyleym alstrdigu için bence başta yapmasa yapmazdm hep onun yuzunden sklmio hoşuna gdyo bence hiç bi sknti belrtisu yasamdim bazen gece oğlumu emzrdgmde yanmda uya kalirm gelir kaldrr yatakta goremesse geç yatağa diye kendndide var hala bence
0 oy
(435 puan) tarafından
Benimde eşimde var temas hastalığı  yakında otur elinim tutmak ama benim oğlumda da var yanimda oturur kolumu felan minciklar fıstık yapar  9yasinda tabi
tarafından
Çok güzel bişi aslnda yaa
0 oy
tarafından
Çocukluğunda yeterli sevgi ve bakım görmeyen insanlarda çok yaygın olan bisey  ya kolu koluna değmesin isteyecek kadar nefret eder yada böyle temas bağımlısı olur. Tüm temas bağımlıları küçükken sevilmedi diye bişey yok sadece sevilmeyince bu daha sık rastlanır 
tarafından
Evet annem babam cekingendi yani ihtiyaci eksik etmez bakar eder ama nasi deym gel yavrum iki sarlym ipym demezdi hele babam çok ceknrdik ondan şimdi şimdi sakalasrz eskiden tobe yapamazdık ondandır belki:)
(435 puan) tarafından
Bendede bu huy var eli elime deymiycek asla masa altında bile olsa kimsenin ayağı ayağıma deymicek gerçəkdən ne dəyişik dəyişik karakterlere şahın insanlar var
0 oy
tarafından
Aaa aynı ben :) aradaki fark eşimde öyle uyurken bazen elimi tutar bazen sarılır bezan ben onu sırt üstü yatarken yakalasam hemen omzuna yatarım (huzur köşem orası benim) ilk uyurkende hamilelik döneminden kaldı ben arkamı dönerim o sarılır öyle uykuya dalarız sonra sabaha kadar üstte yazdıklarım olur :)  farklı koltuklara hiç geçmedik o yüzden o duyguyu bilemiyorum küsünce odaya bile girmem çünkü o da biraz durur sonra dayanamaz gelir yalakalık yapar :)  bence  güzel bişey bu hissedince huzur doluyo içimiz ne güzel ohhh ❤
tarafından
Demi yaa bende öyle omzuna yatıp boynuna sokulmayi çok severim ahh canım kocam yarın ayriliyoz napicam ben:(
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bende oyleyim ama ogluma karsida boyleyim ben, yanindan gecerken bile sacina dokunuyorum yanagina ellerim sarilirim ogluma. Esimle  8 yillik evliyiz yataga girince arkasini donduyse kazaraaa :)  hemen bana dön derim. Bazen ben dönersem ona yaptigim gibi omzuma dokunup bana dön der :) uykusunda bile bazen durtuklerim döndururum.  Oglumdan da ayri kalamam. Yanindan gecerken kocamin hic birsey yapamazsam ayagina basarim yine bi temas ederim yani ;) 
tarafından
Ben de ederim ya işte huymu neyse rahatsız oluo insan biraz törpülemm lazm ama farkndaym
(1,363 puan) tarafından
Ben ısırmayi da çok severim  :) cani yanmadigi surece sikayet etmez, darlama cok ama iyi birsey ya biz memnunuz halimizden :) iyi geceler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ilkboncugum90 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 325 göst.

411,070 soru

12,373,352 cevap

42,603 kullanıcı

Kategoriler

...