Yargılamadan ve kırıcı olmadan yorum istyorum.
Kizlar eşimi çok seviyorm onunda sevgisinden supem yok ama mesela yatarken sarılır ama bel agrisi var o yüzden hep yüz üstü yatar ben donuym deyince kendimi boşanmış gibi hissediyorum öyle üzüntüye giriyorum yani ama eli bana değsin bacağı değsin rahatlıyorum mesela akşam oturrken karşı koltuğa geçse ne oldu diorum niye ayrı otryosun bunları Kasmadan yapmaya çalışıyorum anlays gosteryo ama bu huyumu yenmem lazm beni de yıpratyo oda elinden geleni yapio ama bilemiyorum nolucak sevmiyorum aslnda bu huyumu o yokken uyyamiorum mesela yeni evli felan da deglm 4 seneyi geçtik beni biraz kendi alistrdi sanrm öneriniz varmı iyimi kötü bişi mi bilmiyorum bana tavsiye verin
Bende öyleyim çocuk oldu eşimle ayrı odalarda kalıyoruz bazen gece gidiyorum beş dakika yanına uzanıp sarılıyorum öpüyorum geri yatağıma geliyorum bir ay annemde kaldım doğum sonrası eşim olmadan uyumak çok ağır geldi iş çıkışı yanıma geldiğinde gidene kadar temas halinde kaldım tamamen bağımlılık ve temas hastalığı bizimkisi başka bir açıklama bulamıyorum ben kendime
Başlar da ben de öyleydim, şimdi korkunca gece ayaklarına değiyorum :D
Bnde oyleydim ama artk esksi kdar dglm. Cocktan snra agzım ack düsym yataga bde hamileym dgmak üzere.ve eşmde cok yrgun olyr sırti fln agryo şu tarafa dnsem fln dio bnde anlyş gstryrum napm.
Bende senn gibiyim canm yalnız degilsin
Ben aranizda temas sevmeyen tek kisiymisim posttan gidiyorum size mıçmıç devam
1,486,327 soru
24,299,733 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın