Selam kızlar bugünde benim sorunum var moralim bozuldu yazmak istedim. Eşim ek gelir olarak muhabbet kuşu üretiyor. Ve ben evlenmeden önce kendisiyle konuştum numaranı gruplarda dagitmayacaksin facede paylaşmayacaksin diye. Ve sürekli arkadaş geldi alıcı geldi kümese gidecem de demiyeceksin yoksa kabul etmem diye. Bugün de ismi soyismi ve numarası yazılı tahta yaptırmış bana watsaptan atıyor hayırdır bune dedim. Bunu paylaşamazsın facede gruplarda numaranı niye yazdirdin sen dedim. Aradı tartıştık ben sana basta sartlarimi koymuştum kabul etmeseydin o zaman dedim keşke etmeseymisim dedi bana zoruma gtti. Bende dedim madem öyle şartlara uymucan pişmansın gt o zaman boşanma davası ac dedim ben uğraşamam öyle dedim. Bise demedi bağırdı sen beni sıkıyon falan da filan. Hiç bir konuda da sıkmadım bu konuda da sikmamim sebebi daha önce çok bayana yazmış kuşçu bayana selam diye falan gördüm kuş için yazdım dedi bu konuda çok kavgam oldu. Kusura bakmayın uzun oldu. Birazdan eve gelecek nasıl bir tavır sergilemeliyim bir âkil verirmisin bana. Simdiden teşekkür ederim.