Kızlar ben 20+3 fakat bel fıtığı var bu hafta alışverişe çıkacağım şimdiden herşeyini alacgm herkes çok bişey alma hemen büyüyecek naslsa diyor sizce ne yapmalıym neler almalıyım yardımcı olursanz sevinirim :)
Canım ben 10 lu set. 3 tane takım. 4 tane tulum. 5li set. Tek alt olarak 3 tane. Çıtcıktı zıbın falan aldım baya bi. Birazını da büyük aldım hoşuma giden şeylerden. Ve millete bakma al imkanın varsa sonuçta bebişin diyelim kusarsa sık sık değiştirmek zorunda kalıcaksın. Ben o yüzden bol aldım. İç zıbını fazla al. 0.3 ay çok almayabilirsin. 3.6 aylık al iyi olur biraz uzun süre giyer.
Yengem yeni doğum yaptı en çok ihtiyavın olacak sey zıbın diyor çnkü bebekler bi bakmışsın sırtına kadar kaka yapmış oluyor bn 22+4 haftalığım 8 tane falan zıbın aldım civilde indiirm vardı battaniye aldım üç dört prça tulum aldım 2 hastahane çıkışı var kaynanam ve kaynım aldı. 5 tane alt ist tkım aldık Bide banyo ürünlerini aldım şimdilik bu kadar ama insan görünce dayanamıyor hepsini almakstiyor özellikle eşimi durduramıyorum. Ama en önemlisi boy boy zıbın almak
Bizde baya baya tamamladik canm ama cok erken bence bekle biraz daha , benm 2 kez daha cikmam gerekicek anca tamamlarim sonrada dogum sonrasi icn hazrlklara kosusturucam . 27+5olduk bizde . Anca bitiririz bundan sonrasinda
Yenidoğan takımları var
Hastane çıkışı al
Zıbın ama yeni doğan bı kaç tane al
Bn bunlar hariç yeni doğan tulumlar aldm cnku bu ay sonu doğumum var sıcak tutsun diye. Örgü yaptrdm yeni doğan. 3 ve 6 aylık da aldım. Zihinleri öyle çok küçük almadım küçük de var ama 9 aya kdr olanları da aldım
Zibini bol al canim bide internette listeler oluyo onlar sna daha yardimci olur ordan bakarak tamamla eksiklerin :) ben oyle yptim sahsen
1,491,958 soru
24,378,944 cevap
348,561 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın