Sürekli emri vaki konuşma şekli beni deli ediyor kendisiyle iyi anlaşıyorum seviyorum da ama evime gelmeden 5 dk önce size geliyorum diye mesaj atıyor insan önceden haber verir bebem var evim dağınık oluyor rahatsız oluyorum bi de oturuyor kendi hayatta yardımcı olmuyor hep hizmet bekliyor Hele yatak odama girmesi beni delirtiyor bisey de diyemiyorum eşim ailesine çok düşkün Hele de gorumceme desem bu sefer onunla kötü olucam onlara böyle şeyler çok normal geliyor bi kac defa muhabbetini açtım eşime susturdu beni ama beni cidden çok rahatsız ediyor üstelik yatak odasının kapısını kapatmaya başladım artık anlasın diye ama nerdeeeeee yine bi tane kuaför tavsiye etmişti onu sordum bugün adı neydi diye bende geleyim yazmış yarın senle yazmış yani sormak falan yok belki isim var bi de yarın doğum günüm cidden bunaldım bu tavırlarından ya onu kırmak üzmek de istemiyorum ama anlamıyor yani surat aşınca da anlamıyor çocuk zaten kolik durmuyor delirmek üzereyim bi de gorumcemin bu düşüncesiz tavırları sinir oluyorum çocuklarıyla birlikte geldiği zaman da hiç umursamıyor hep dağıtıyor gecen geldi jizi fıstığı devirmiş yere eşim süpürgeyi açtı ama ben görmedim döktüğünü sesi duydum gorumceme soruyorum neden supurge açtı diye elinde tlf kiz dökmüş diyor var mu böyle rahatlık ya çok umursuz cidden