0 oy
950 göst.
Aile kategorisinde (95 puan) tarafından
Bir fake hesap daha açıp mesalari o kız goneriyormus gibi kndime attım esine güvenme diye şimdi eşime atsam anlar diye öğlen sonunu bekliyorum benim yaptığım bilse üste çıkacak biliyorum hepsini SS aldım gönderip annemlere gideceğim serefs.z asla yapmaz dediğim gözünden çok güvendiğim çocukları için ek iş olarak hamallık yapıyordu gözümle güveniyordum kızdan uygunsuz fotoğraf istedi buluşmak istedi ya dünyam başıma yikildi

17 Cevaplar

+2 oy
(2,265 puan) tarafından
Biz de büyükler der ki erkegin en iyisi tuvalette can versin :) ben esimin aldatacagini sanmiyorum ama asla da guveniyorum yapmaz demiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun canim burnundan getir bi
(95 puan) tarafından
Dünyam başıma yıkıldı 3 çocugum var
(2,265 puan) tarafından
Zor bir durum canim Allah islah etsin bu erkekleri. Yuva cabuk yıkılmıyor ama hele 3 cocukla cok zor tabi kendi tercihin ama bir ders ver bence. Insallah senin icin en iyisi neyse o olsun
(95 puan) tarafından
Konuşan olsa buluşan olsa kabul edecekmiş konuşan eden olmadığı için komusmuyormus cnm anlamış oldum kalbim yanıyor ağrıyor
(2,265 puan) tarafından
Cok haklisin canım cok acı bir durum. Erkekler malesef bu kadar iste. Beyinleri vicdanlari baska yerde!
-Reklam-
+1 oy
(197 puan) tarafından
Bacım yapmayın böle şeyler üzmeyin boşuna kendinizi ya :(( eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyonuz anam be. Bak olan sana oldu gene üzüldün
(2,323 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah canım aynen öyle.
(355 puan) tarafından
Amin canım biz sana o konudaki yuklendik hakkını helal et ama şunu deyim bana değmeyen yılan bin yaşasın diyosun ama o yılan ilk seni sokuyor
(197 puan) tarafından
Yok balım yok artık sokamaz o yılan beni ama evet genelde öle oluo. Zaten benim piton cinsi zehirli yılanın benden başkasına zararı ziyanı yoktur. Ondan diom yani banada dokanmasın yoluna baksın yılan :)
(355 puan) tarafından
Hahaha güldürdün kiz
(197 puan) tarafından
Hep gülün inşallah ben zaten deli gibi hep gülerim de bu postun sahibisi bacı naptı acaba?
0 oy
tarafından
Namussuz herifffff aafetmee kizim affetmeee 
(95 puan) tarafından
Nefret ediyorum artık pis midesiz insan ya
tarafından
Valla ailen arkandaysa git ailene boyle pislikleri affetmicen bacim yapan hep yapar
(95 puan) tarafından
Cnm aileme gitsem bile eskisi gibi olmuyor misafirliğe gidiyorum 3 çocuğum var annem temizlik hastası ilk bir hafta iyi geçiyor sonradan sonraya annemin yüzü düşüyor artık farkına varıyorum ben evimden gitmem o gitsin
tarafından
Zor gercekten Allah sabir versin bende aldatildim ve boşandım da annemle yasiyorum dedigin gibi o gitsin defolsun
(95 puan) tarafından
Aynen gitsin annesiyle yaşasın pislik yada ailemin yanına giderim ev tutarım ödemek zorunda
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Allah sabir versin canim ne diyim
(95 puan) tarafından
Sabr yerine kalbim yanıyor ağrıyor 3 evladim var
(4,174 puan) tarafından
Allah yardim etsin canim hic kolay deyil.. seni anliyorum
(4,174 puan) tarafından
Ve cok üzüldüm
(95 puan) tarafından
Nefes denen birşey kalmadı bnde kıza neler yazdığını gördüm ya midesiz biriymiş de farkında degilmisim
0 oy
tarafından
Valla yapmaz dediklerimiz yapıyor zaten herşeyi 
(95 puan) tarafından
Ya baksan asla yapamayacak biri yemin ederim demekki buna yazssalar konuşacak yazmadiklari için komusmuyormus ben onu anladım
tarafından
Konuşurlar çekinmezler cnm
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Tükür yüzüne pis sapık 
(95 puan) tarafından
Yuzune vurayım suçunu öğrensin tukurecem tabi
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Allah belalarını versin böylelerinin evdeki tertemiz eşin neyine yetmiyor pislik herif illa *** arıyosun disarda
0 oy
tarafından
Sen niye gidiyorsun o gitsin 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Bu yaptığın gerçekten yanlış bir insan eşine nasıl böyle birşey yapar mahkemeye gitsen yine sen suçlusun belkide eşin anladı senin olduğunu devam ediyor karşı tarafı ***** yerine koyup yuvanızı dağıtıyorsunuz 
(1,806 puan) tarafından
Evet belkide bilio sen olduğunu
(95 puan) tarafından
Karşı  taraf neden buluşmak istiyor ve uygunsuz fotoğraf istiyor peki demekki ona yazan olsa yazacak buluşacak yazan olmadığı için yazmiyor herkese iyi eş rolü yapmasın o zmn İstanbuldayim dedim gidecekmiş yanına zaten dedi banada İstanbul'a ablamlari ziyarete gidecem yıllık izinde dedi burda aldatılan benim bneim kalbim agridi nefesim kesildi ölü gibiyim
(4,697 puan) tarafından
İnşallah eşin senin olduğunu anlamıştırda oda seni kekliyodur inşallah yuvanız yıkılmaz
0 oy
tarafından
Erkeklere guvenmi olur Allah askina en iyisi kara toprak altında olandir
0 oy
tarafından
Dava acsa direk boşanır senden eşini sahte hesaptan işleten delil toplamaya çalışan taraf malesef suçlu sayılıyo keske o noktaya getirmeseler Allahım yar ve yardımcın olsun canım üzüldüm
0 oy
tarafından
Üzüldüm senin için hakkında hayırlısı 
0 oy
(23 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun kendilerine bile sahip çıkarmıyorsa evlenmeyecek böyle insanlar başkalarının da hayatinı mahvetmemeli. Buluşmak istiyorsa eğer Istanbul'a da gitmeye razıysa ayarla buluşmayı gittiğinde de sende evden gidersin o mesajları da fake hesaptan kendine at fake hesabın kim olduğunu bilmiyor gibi yazışırsın dönüşte de hesabını sorarsın ben olsam böyle yapardım kesinleştirmek için.
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Eee face'de vs eşin olduğuna dair bir şey var mı ?

Yani güya konuştuğu kadın sana nasıl ulaşmış olcak. 
 Ava giderken avlanma bence. 
0 oy
tarafından
Neden eşini fake hesaptan isletme gereği duydun bi yanlisni mi gordun
0 oy
tarafından
Cnm yanlız erkekler cok kurnazdir sen kadın bana attı dersen nalaka dicek nerden taniyosun dicek demek ki seninde işin icinde parmagin var dicek 
0 oy
tarafından
 Burnundan gelsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 456 göst.
23 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (551 puan) tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 1,627 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 765 göst.