0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 bucuk yaşında Kızım iki gündür kakasını yapamıyor kabız olmus fitil koydum yapamadı fitil olduğu gibivcikmis dünden belli zeytinyağı veriyom işe yaramiyo napmam lazım yardımcı olun ya agliyo Kziim yürümede zorluk cekiyo canı aciyo 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(14,925 puan) tarafından
Karın masajı ve uyarma denediniz mi ?
tarafından
Evet denedim yapamiyo
(14,925 puan) tarafından
Acile giderseniz bı kerelik yaptırıyorlar biz gitmiştik onların elindeki daha farklı bir aletle yaptırdılar bide röntgen çektiler
-Reklam-
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Doktorunuza danisip eczaneden çocuk lagmani alıp yapabilirsiniz 
tarafından
Eşimde evde yok nasıl danisayim
(3,831 puan) tarafından
Doktorun numarası yokmu ara veya msj at
tarafından
Yok malesef cnm ya
(3,831 puan) tarafından
Bilemiycem o zaman
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Canım sana tavsiyem yağ içeriği yoğun olan kuruyemişleri ezip, karıştırıp kaşık ile yedirmen.  Faydasını görürsün Allahın izini ile.
tarafından
Kuruyemiş evde yok maalesef cnm ya
(7,119 puan) tarafından
O zaman hafif sıcağa yakin su icirmeyi dene canım.     Evin de varsa kuru kayısıyı haşla hem suyunu içir hem de kayısıyı yedir.
0 oy
tarafından
Kayısı erik suyu falan dene canım yaş yada kuru incir yedirebikirsin 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Kuru kayısı verebilirsin canım kaynat suyundan içir kuru uzumunde faydasını gördük 3 gündür kabizdi biraz kuru üzüm yedi geçirdi hemen 24 aylık benim kızımda
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Karın masajı yap canım baktın olmuyor yağ fln vermişsin çok zorlanıyorsa bi acile götür lavman yapıyorlar ama elinden geldiğince sen yaptırmaya çalış ılık su ver çok az. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
8 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsm44&2013 (1,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

413,228 soru

12,441,269 cevap

45,992 kullanıcı

Kategoriler

...