0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (1,350 puan) tarafından
Demin yazdım Vertigo baş dönmesi var gözüm karardı bayılacak gibi oldum dedim kaynanamda kardeşinin cocuna bakıyor işten geldi yarın doktora cikcam eşim ise gitcek çocuk kim Bakcak eşim annneme koy teyzengilin orda çocuklara baksın dedi kaynanam bakamam iki çocuğa koyma durmazlar kavga ederler dedi annemi çağırdim erkenden dolmuşta yok babam Motoru var sadece Motorla sabah Soğukta köyden annemi getircek eşimde neden çağırdın dedi eee annen bakmam dedi ben götürürüm dedi ee hiç iizin alım demedi anneme koy dedi hep neyse  bana kaynanam sen hiç iş yapmiyon çocuk uyudumu öğlen uyuyon hareketsiz ondan bayılıyon dedi  bak iki evin işini yapiyom ben çocuk uyudumu asaginin kahvaltı bulaşık durar onu yıka evi topla çöp at kendi evimi topla akşama yemek yap bulaşık yıka ben uyuyomusum ya hamile iken bile midem bulanmadi diye oturtmadi fırsat bildi çocuk löş olur oturma dedi neyse ben dolma yaptım bamya yaptim o ara fena oldum gözüm karardi dolma çok pişmis kaynanam gec geldi beraber yiyelim yemek yapma dedim işte dolma çok erimiş bilmem ne erimese ben üç tane yerdim yarın öğlen yedin yedin akşama yenmez dok onu dedi yarın kardeşim  işten geç gelcek ben ben geç çıkarım yemek gene sen yapcan dedi ben hasta olmuşum doktora cikcam insanlık yok hem belki ben hazır yicem yemek yapmıcam yarin

1 cevap

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun hiç bir kaynana annen baban gibi olmuyorlar
-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 496 göst.
0 oy
8 cevap 345 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy