Kızlar size tuzlu sudan sonra eşimin degisiminden bahs edeyim biraz .eşim sınırlı hemen parlayan bir erkekti ama şuan gayet sakin ,tartışmalarının kavgalarının çok olurdu şuan bayadır yok özellikle tuzlu suyu yapmaya başladığım ay hamile kaldım 9ay sonra ve erkek bebeğe binada etkisi var,sonra eşim biraz cimri değil ama istediğim parayı veriri ama çok harcama ne çabuk bitirdin naptinhesap sorardı şimdi o yok ve çok bonkörlesti bende bundan faydalanıyorum tabi;)) biz 9yillik evliyiz kendi başımıza bı tatilimiz olmamıştı bı geçen sene denize gittik ilk defa ve bu hafta sonu termel otelden 1gece2 gün yer ayirttirmis oraya gideceğiz .bu ay bana para harcadı baya epilasyon aleti ,çarşafim eskidi onu yeniledik fln derken bide tatil açılacak baya ama düşünmüyorum fazla sonuçta ben istemedim o ayarladı;)) annemlere borcumuz vardı 20milyar onu ödedik yeni altın olarak ,altın düşük şuan öncesine göre diyorum yap sende doğumda takarsın ne yapacaksan diyorum yok altına tahammülü yok asla istemiyor ben ölü yatırım yaomam diyor başka bişey işte diyor istediğin olsun işine yarasın diyor kolunda ne işe yaricak o diyor hakkında yine ana seviuorum bende her kadın gibi dedim bende o zmn bana mutfak şefi al hamur yoğurma makinası ben artık uoguramam vaktim olmaz ekmek yapmaya die tmm dedi hiç itiraz etmeden bu arada 6yildir kendim yapıyorum ekmeğimi ama 3coxuk olunca yapamam artık zorlaniyorum şimdi bile . Sözüm o ki sizlerde takip edin Esra ezmeciyi ve tuzlu su bide kitaplar uygulandimi adamlar süt dökmüş kediye dönecekler;))