6 yaşında bir kızım 1 yaşında oğlum var kızımla sürekli dışarı çıkardık sarılır film İzlerdik boyama yapardık kardeşi doğduğundan beri ona vakit ayıramıyorum oğlum çok hareketli 4.katta oturuyoruz gözümü kırpsam kendini balkona atıyor ve vicdan azabı çekiyorum sanki kızımı eksik bırakıyormuşum gibi geliyor gerçekten yaşayan bilir çok zor abla kardeş güzel anlaşıyorlar oynuyorlar eğleniyorlar kardeşini çok seviyor ilgileniyor tabi ki arada kıskançlıklar oluyor ama kardeşini değil beni kıskanıyor gibi geliyor çocukla ilgilenirken dikkatimi çekmek için kızacağım şeyler yapıyor anlıyorum onu da onu lada elimden geldiğince ilgilenmeye sevgi göstermeye çalışıyorum ama oğlum ufak olduğu için daha çok üstüne düşüyorum nasıl bir yol izlemek lazım acaba kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm ama vicdan azabı çekiyorum her akşam yarın kızımla daha çok ilgilenicem diyorum ama oğlan fırsat vermiyor hiç kucaktan inmiyor sürekli bana yapışık geziyor bel fıtığım çıktı birde dinlenmem de gerekiyor bizde durumlar böylee hanımlar sizde nasıl