0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün eve baktık tutuk ama benim hiç içime sinmiyor sanki buradan tasininca bişi olacak gibi bir his var vazgeçtim bir kaç ay daha erteledik esimede söyledim sen bilirsin dedi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hayır içime sinmeyen bir şeyi yapmam yaptırmam :ermm:

tarafından
Bende aynısını yaptım kuzum Allah'ım hayırlısını versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
İçime sğnmeyen şeyi eşimle konuşup  kafamdaki sorulara cevap bulursam sıkıntı değil ama bulamazsam erteler daha sonra farklı bir durumla kıyaslarım 
tarafından
Bende eşimle konustum vazgectim
0 oy
tarafından
Yapmam o zaman birşey oluyor.
tarafından
Bnde vazgectim
0 oy
tarafından

Yapmam kuzum yapamam da zaten en basitinden bir oya modeline başlarım içime sinerse 2 günde biter sinmezsee 2 ayda bitiremem:D

tarafından
Bnde oyleyim canim
0 oy
(13,528 puan) tarafından
Yapmam ben canım sonra bi halt oluyo çünkü benim açımdan
tarafından
Aynen öyle kuzum benim içinde öyle
0 oy
tarafından
Yapmam yada gitmem 2 hafta önce eşimin arkadaşının düğünü var di hiç eşimi göndermek istemiyordum bende gitmek istemiyordum ama esim e gitme diyemem çünkü beraber büyüdüğü biriydi düğünden 1 gün önce korona oluyor gelin damat yani o gün test yapmasalar düğünde eşim de kapacaktı ki içime doğmuştu bu en son ki örnek bunun gibi daha bir sürü var 
tarafından
Benimde 6. Hısım kuvvetlidir dün geceden beri içimde bir sıkıntı vardı sanki oraya tasinirsam başıma bir iş gelecek gibi eşimi aradım vazgeçtiğini bir kaç ay ertelememiz gerektiğini söyledim önce araba Alacam sonra tasinacam nurdan çok uzağa

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 486 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
82 cevap 2,664 göst.
7 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,054 göst.

414,046 soru

12,461,750 cevap

46,741 kullanıcı

Kategoriler