0 oy
906 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Sizce nasıl kizlar

image

25 Cevaplar

+5 oy
tarafından

kılolu bebeklerın bogumları gıbı duruyor :D

(1,403 puan) tarafından
Kıskanma :D şaka bı yana güldüm yorumuna :D
tarafından
altın şu hayatta kıskanacagım son sey bıle olamaz sadece tektasım var oda zarıf dıye hosuma gıttıgınden duruyo :D
(1,403 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle hiç sevmem öyle bide takayım takistirayim. Çok mana buldum evlenmeden dedim ne o öyle düğünlerde takip takistiriyorlar koca karı gibi diye başıma geldi eşim arnavut. Arnavutlar da çok sever takip takistirmayi bı kaç kere takmadım laf ettiler taksana falan diye bende mecbur eşimin tarafının düğünü olduğu zaman takıyorum utana sıkıla ama severler onlar gelinleri taksim süslü puslu olsun falan.
tarafından
şansına oda demek kı :D cıdden utanırım bende
(937 puan) tarafından
Yoruma bayıldım kahkaha attım :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hepsini tek seferde takiyonmu
(7,787 puan) tarafından
Taksit taksit tak asddff :D konusmaya bittim
tarafından
Tak bacım ☺️ birşey demedik
tarafından
Ben keşke 3 tane alsaymisim 3 ten fazla takmıyorum bazen kıyafete göre 2  bazen 1 rose yani taksit taksit takiyom☺️☺️☺️
(7,787 puan) tarafından
Ahah ben hic takmam kiz hic sevmem kardesimin dugunundebile sadece 2 tane taktim 1 senelik evliydim laf söz olmasin diye yoksa onu da takmam :D
tarafından
Kız düğünlerde flan takiyordum bu sefer millet knsuuyor takmiyinca hani bu gelinin bilezikleri diye falan ama zaten bu gidişle sırayla bozdurcam
+1 oy
(197 puan) tarafından

Aaaaa kınadım seni şimdi. Çooook kınadım hemde çooook güldüm. Kınadığın bide güldüğün başına gelirmiş ya inşallah bu konudada olur öyle :D

0 oy
tarafından
Güle güle kullan
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun.   
0 oy
tarafından

Güle güle kullan :):angel:

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Guzelde hepsi tek elde zor olmuyor mu takması 

tarafından
Yo gramı 15 gram toplam 91 gram ağırlığı yok fazla
(2,360 puan) tarafından
Hayır ağır diye demiyorum kolunu sıkmiyor mu
tarafından
Yo böyle sıkmış gibi çıkmış ama bol yani
(2,360 puan) tarafından
Hm iyi madem güle güle kullan   :**
0 oy
(14,065 puan) tarafından

3 tane bana 3 tane sana :D

Şaka maka altın olsun nasıl olursa olsun diyenlerdenim çünkü evlendim bileziklerimi satmak zorunda kaldım ☹

Inşaallah ALLAH banada olmayanlara da nasip eder inşaallah 

Güle güle kullan kuzum ❤

0 oy
tarafından
Benimde var bi tanecik 
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Bende bunu seçmiştim güle güle kullan canım
0 oy
(25 puan) tarafından
Kız benimde 240 grm var niyese takasım gelmiyor utanıyorum biri bakınca geçen kız kardeşimin düğününde Taktim herkes bana bakıyor acaba görgüsüz mu dediler  
tarafından
Altın asalettir  tak utanma alın terinle almışsın birikim niyetine çalmadın sonucta
0 oy
(165 puan) tarafından
Cok guzelmis canm.gule gule kullan
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Olunc takmıyorum olmayınca imreniyorum benimde vardı 5 tane kendim almıştım kendi paramla ama satıp dükkan açtım. Takamıyorum burma daha kullanışlı oluyor dışarı çıkarken de üzerine Bi ten corap agzı geciriyorsun gözükmüyor. Kız.. Eve hırsız girer mi vs vs diye düşünceler de bitmiyor. Güle güle tak. Aman dikkat et. 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Çokkk güzel çok da yakışmış ben severim yaa karşımda ki insanda da severim mümkün olsa da herkes takıp takıştırsa
0 oy
tarafından

Kız hayırlı olsun da biraz görgüsüzlük gibi olmamış mı shdjdj model göstereceksen bir tanesini çekip atsaydin. Sjdjjd :D 

Adres veriyorum bir tanesini bana yolla :D

tarafından
1 tane ayrıldı girunur hepsi birlikte farkli girunur gogusuzluk olsa 2 tane kolye 3 tane yüzük 1 tane de krlepcem var onları da yakardım niyet kotuyse  bakiş acısı ordan geliyo
0 oy
tarafından
Kiz benimde var 9 tane aynı bu modelden muhtesem duruyo
0 oy
(505 puan) tarafından
Güle güle kullan canm çok guzeller
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hayırlı olsun canim ben en çok burma seviyorum ya hem ince hem işçiliği az kazançlı oluyor 
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bende bu modeli begenmistim hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kuzum benim güle güle kullan benim de buna benzerdi tabiki bir arada takacaksın var mı var sonuçta yanlış anlama lafım sana değil dün bir post açtım linç aldım ufak bir şey dicem eğer aynı kişiler okuyorsa

Hah alın olan var olmayan var doldurmuş 5 tane koluna nisbeti görün ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,506 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mami (599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,081 göst.
0 oy
18 cevap 708 göst.