Yardıma basvurmustum. Aradılar cıktı persembe gel dediler o kadar uzak ki iki cocukla otobus lerde gittim.bir gittm eski kocam(bosanma asamasındayız nikah duruyor) yardım almıs bir kac defa işsizim diyerek. Siz ailecek almıssınız yok Red edilmiş dediler. Saka gibi. Anlatıyorum Ayrıyız diyorum yok. Cıktım oradan.alayım cocukları gideyim memlekete dedim. Kardesim cok cagırdı gel burada bakalım basımızın caresine sen babadır uzak olmasın cocuklar diyorsun ama o seni bir gıdım dusunmuyor dedi. Ama mahkeme için kırk yere gitmem lazımmıs adres degişik ligi için sinirim o kadar bozuldu ki. Pantolonumun iç bacak kısmı eskimiş. Haliyle tek pantolon var hep onu giyiyorum. O da yırtıldı yururken cart diye kocaman. Sinirden basladım aglama ya. Sıcak tepede. Polis yanıma yaklasıp ne oldu bacım dedi. Birsey yok sinirim boşaldı dedim. Adam ısrarla sordu yardımım olur dedi. Anlattım. Gel gidelim uzaklaştırma cıkartalım dedi. Dedim daha kötu olur. Al bacım git cocukları dedi. Taksi cagırdı. Bindirdi götür gel evine ben vercem dedi. Taksiden inerken para uzattım adam almadı oradan alcam bacım dedi. Param var dedim. Almadı. Ben zaten yarısını dicem ona dedi. Elalemin adamları acıdı halime de. Bu adam bana al cocukları cık evden diyor yada buyugu bırakacak ısım ablasını getirecekmiş eve. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Abla abla diye yaktı yedi evliliğinin basını. Ablan kavgaya aradı diyorum ses yok. Ablan gerizekalı dedi diyoeum demez o yanlıs anlaöıssındor diyo. Ablası bu eve tasınmaya kalktı hayor dedim diye kavga cıkardı. Annem bailerinle konustu da görümcem vazgecti bana tasınmaktan. Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın bunları ama tez zamanda kefene girerler inşallah. Aynı mezara girsinlerde doysunlar birbirlerine