0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 eşim neler almadiki canim yameyve sepeti yaptırmıştı bir gün geldi 

Doğum günümde Armine eşarp ve marka bir saat almıştı

14 subatta evlenme teklifi etti beş taş aldı 

Gülleri saymıyor um 

Bir geldiginde bardak almıştı çay bardağı evimizde kullanırız diye limon sıkacağı almıştı 

Lokantaya götürmüştü yemek yedik beraber gezdik evimizin önünden geçtik oturacağım iz 

Öyle daha varda aklıma gelenler sürekli çerez alırdı ben seviyorum diye içecek alırdı kahve yapardım beraber içerdik öyle kızlar siiznkiler neler almıştı ha birde gittik arice yapmışlar di bana nikah elbisemi aldık öğün gelinlik baktık aldık bindallı aldık sonra nikaha gittik nikah hediyesi künye yaptırdı gelin geldim cumhuriyet altını taktı Allah ondan razı olsun senem gelmeden evimi aldı yeni egliyken çok altın yaptı bana 

Şimdi hiç bir şeyim yok bir alyansim kaldı hepsi gitti eve

34 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından

B.k aldı benimki :D sadece bi bayramda 8 ayar bi kolye almıştı onu da kullanamadan koptu zaten :D

-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Çiçek yüzük saat kuranı kerim 
0 oy
(7,040 puan) tarafından
Tektaş telefon şal çorap (çorap giymeyi asla sevmezdim oda giyeceksin diye aldıydı)  renkli kalemler zaten uzun bir nişanlılık dönemi olmadı 6 ay içinde evlendik
0 oy
tarafından
Masallah canim 

Telefon kolye saat elbiseler çiçekler tektas Bestaş karkuresi ayicik makyaj malzemesi falandı canim 
tarafından
Teşekkür ederim canım sizede masallah
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Biz  küçüktük kız hiç bişi almadı ben 17 eşim 19 yaşındaydı evlendiğimizde
tarafından
Olsun canım dünya malı gelip geçici önemli olan mutlulukl
(1,619 puan) tarafından
Aynen canım alıştım artık öğretemediğim tek şey hediye almak oldu :)
0 oy
(84 puan) tarafından

bizim biraz farklı :) peluş kurbağa aldı ilk hediyesi ♥️ , barbie aldı , kolye aldı .. şimdi hala bişey beğensin alır ♥️ şimdi kurbağayla oğlum barbieyle kızım oynuyo .. :)) 9 yıl geçti ama ne güzeldi ya viyanadan bursaya geliyodum eşimi görmek için .. 

tarafından
Ay ne güzel ya çok tatlı
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Nişanlı kalmadık 3 sene önce direk evlendik ama sevgiliyken üni okurken her ay 150 tl para gönderdi. Okulum bitincede direk evlendik.
0 oy
tarafından
Maşallah kızlar maşallah Allah hepimizi mutlu etsin inslalh bu arada bir sata sonra uyarı almakta ne bileyim kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum görgüsüz de değilim bana yazan arkadaş var bence kendisi görgüsüz ben sohbet amaçlı yazdım herkes anlatıyor ne olmuş bunda
0 oy
tarafından
Uyarıya kahkaha attım resmen :D
tarafından
İşte görgüsüzler yazıyor bacım ben ne yapayım
0 oy
tarafından

Kız bindallı gelinlik altın her geline alınıyor :D.adam çerez le kandırmış seni

0 oy
(13,307 puan) tarafından
5 yıl sevgili kaldık uzaktaydı kendisi aşırı hediye alan birisi değil tek taş almıştı sevgiliyken onun dışında gezmediğimiz yer kalmazdı o gelince hesaplar ondan adam daha ne yapsın. 
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Hiç-bir b.k almadı kendi kuşçu kuş getirdi geldi birtane evlilik teklifi edecekmiş gitmiş parası yokmuş cebinde veresiye 300tl ye tek taş almış gelmiş. Evlendik ama çok şükür herşeyi aldı beş taşıma kadar doğumda canlı çiçekler bilezikler bu günümüze şükür rabbim kalbi güzel kadınlara kendileri gibi bir es nasip etsin
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Niye sadce nisanaliyken ki  :D  benim eşim evleneli 3 yıl oldu hala sürprizler yapmaya bayılır. Mesele evlendim evleneli çalışıyorum. İki ise girdim ikisinde de ciecek aldı hayırlı olsun diyen 3. İsim ssbit isim oldh hala ordayim onda da gene çiçek aldı. Sonra 2019 da deprem olmuştu ya izmirdeydi galiba büyük deprem . Ben bursadayim ama çok etkileniyorum öyle şeylerde. Fark etmeden bikacgun çok üzgündum üzgün olduğumu fark edip . İşyerine yüzüm Gülsün diye hediye çiçek  yollamıştı gene. 14. Şubat ta fotoğraf li dönme dolaptan yaptırmısti . İlk evlilik yıldönümü muDe Kapadokya ya tatile goturdu beni . Balayaina istemiştim nasip olmayınca yıldönümnde gittik. 

Yolda gezerken çiçekçi görür alir. 

Maksat yuzumu güldürmek. 

Hamile kaldım anne bebek kolyesi aldı. Bebeğim doğdu gene çiçeklerle bekledi geldi. Saçımı okşayıp, elimi tutuşunu hiçbir hediyeye degismemm.  :) Yani say say bitmez. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin dizinde . Her aileye rabbim güzel geçim nasip etsin. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 783 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 762 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rahel (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 753 göst.
0 oy
87 cevap 1,095 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu