Eveeet kiizlar ilk sorum bu olsuun merak ettim hemde basimda böyle bi durumda olabilir ileriki zamanlarda :DD
Esimin babasi vefat etmis.Bekar erkek kardesiyle annesi beraber kaliyorlar suanda erkek kardesi askere gidecek 2 sene sonra felan siz olsaniz cagirir misiniz kayinvalidnizi? Bizim hic bi problemimiz olmadi simdiye kadar yani olmadiysada benim sayemde orasi ayri bi konu.Kayinvalidem cok konusur bagirarak konusur kafam siser desem yeridir.Bide bazen cok gereksiz konusuyor ben bilirim seyinde yani esim annesinin huyunu bildigi icin böyle beraber oturmalara felan hic yakin bakmiyor arada dayisigil felan derler onlara karsi gelir ki ayri olmak daha iyi gercekten ona göre oluyorsun birken olmuyor bana göre.
Birde kizlar sunuda ekliyiim kayinvalidemle beraber onlarda da bizde de kalmisligimiz var. Ama her sabah yattigimiz odaya girer basimizda oturur esime seslenir kalk hadi diye haliyle benimde canim skıliyor.
hastalıkta yaşlılıkta kötü durumlarda başımın üstande yeri var ama onun dışında mümkün değil
Şu son yaptıklarını yapmasalardı gel yanımızda kal derdim ama artık zor
Vala bakmayi birak ölse cenazesine bile gitmem.
E bunlari yapiyorsa istememeniz normal . Ama bu hayattada ona bakacak coccuklarinin gorevidir . Yoksa kim bskicak . Sirayla iki oglunda kalir. Benim kaynaam da gerksiz cok fazlaaaa konususur herseyi sorar 10 sene onceki muhsbbeti acar bana anlatir bilmedgm halde ona ne oldu bu ne oldu der. Ama yinede esimin annesidir bisey olsa alirim yanima kezaa kendi ailemde oyle esim istemezse ailemi bende istemem ama ikimozde isteriz cunku baska care ykk
Benim kayinvalidem 55 yaşlarında ama 20 lik kadın gibi resmen bütün evini duvarını kendi siliyor günlük temizlik bir tane aksatmadan yapıyor bir dakika yerinde durmadan çalışıyor bu yasa gelmiş ne tansiyon ne şeker ne guatr ne kalp rahatsizligi yani kisacasi hiç bir hastalığı yok o kadar dinc sağlıklıki ona bakınca yoruluyorum senede bir kere ya grip olur ya olmaz inanin görseniz sasip kalırsınız ben 29 yaşındayım tansiyon şeker hepsi çıktı yani demem oki ben cagirsamda o gelmez çünkü bakıma muhtaç değil zaten
Eğer bakıma muhtaçsa bakarım başımın üstünde yeri var benimde annem var insaflı düşünmek lazım ama eğer kendine bakabilecekse gerek de yok :) ama illa yanlız kalmak istemiyorsa askerden gelene kadar bakarım sorun yok
Ben asla bakmam bana yapmadığı kötülük kalmadı kocasiyla birlikte icim alev alev yaniyor ona karşı sogumuyorum.. ne ona ne kocasina asla bakmam
Yazik ama tek kalicak bence empati yap oyle karar ver benim rahmetli kaynanama birer ay bakardik 8 cocugu var paylasmistik her cocugunda birer ay kalirdi tek tek dolasirdi cocuklarinin evlerini
1,488,328 soru
24,328,591 cevap
345,587 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın