Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ailesine benimle olduktan sonra gidip gelemiyormuş
0
oy
1,040
göst.
30 Ağustos 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
soruldu
10 aylık evlilikte en az 30 konu açtım. Ben ev oturmasından nefret ediyorum. Tam tersi kayınvalidem o kadar bunlattı ki 10 ayda. İnsan hergün mü çagırır. Bunlar yeni evli demeden sürekli emrivaki yaptı.Eşim bugün diyorki benle olduktan sonra ailesine eskisi kadar gidemiyormuş. Başlarda 4 5kez giderdi.Evler ters. Kendisi diyorki. İşten cıkınca direk gitsem. Akşam 8 e kadar trafigin azalmasını beklemem gerekecek. E bu sefer sen laf yapıyorsun diyor. Ben sadece yatılı kalmasına ve gece 1 2de eve gelmesine kızdım. Git diyorum. Yok trafik var. 8 e kadar durmam lazım diyor. Yani benim yüzümden mi?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
+5
oy
30 Ağustos 2021
Meltemmmm
(
1,022
puan)
tarafından
cevaplandı
Kadin olsun erkek olsun bazilari yuva kurmayi bilmiyor hergun annesine gidecekse evlenmeseymis.
11 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben nişanlı iken giderdim ve severdim. Ama o zaman ısrar etmezdi, emrıvakı yapmazdı. Bi evlendık inan kac ay gectı emrıvakısı gecmedı. 10 ay oldu. Insan 10 ayda oglunun evlendıgını kabullenmez mı
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kıskanıyorlar mi ne kız.annem kıskanıyor diyo ondan yapıyor diyo.hayir yani birsk mutlu olsun çocuğun nedir yani köle mi aldın gelin diye.hasta ruhlu insanlar bunlar
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Oglunun kopmasından korkuyor. Eşime hep annesı dıyormuski bizi unuttun evlenınce. Bana hep biz cok baglı aıleyız, birbirimize aşırı baglıyız der. Kaynım eve gelmıyor. Kendıne bi kız buldu. Onla takılıyor. Allah büyük ama. Allah verecek elbet. Çok bunalttılar. Şuan içim buz gibi
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Niye kopsunlar ki ya ana ayrı eş ayrı yani.diger oğluna kostursun madem.aynen bacım kimsenin ahi kimsede kalmıyor sabir...
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Annesi hep cocuklarını etrafında istıyor. Peşlerinde kosuyor. Gecen eşime dıyorkı. Sen anneye kızdın mı anneye kızılmaz. Ogullarının ona kızmasından bıle korkuyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Anasından babasından ayrilmayacakti madem niye evlendi
5 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım öyle yaparak daha çok huzursuzluk olur. Onunla bı yerleri gitmeyi teklif et ertesi gün ailesine gitsin.
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım dışarı falan cıkıyoruz. Ben zaten işe basladıgımda rahatca gıtsın annesınde kısır mı yıyor, börek mi yıyor napıyorsa yapsın. Karsılıklı cay ıcıp dedıkodu yapsınlar. Benı ellemesınler
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İş kaynananda bitiyor. Allah kolaylik versin sana
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle öyle. Sagol canım. Kac yasında kadın. Rahat bırakması lazım. Hosuna gıdıyor ama sürekli gitmemiz
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Anlamasi lazım ama nerede.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
Dilek6616
(
5,133
puan)
tarafından
cevaplandı
Sürekli anasına gidip gelecekse niye evlenmiş
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım annesı cagırıyordu. Bu da koşa koşa benı pesıne takıp gıderdı. Şuan ben gıtmeyı kestım. Açıkcası sogudum aılesınden ne bıleyım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne diye hergun cagırıyo senınde bı duzenın var cagırsın desın dursunlar gitmem valla. Hee esım gıdıcem diyorsa hergun orda kalsın anasının yanında eve gelme derim :)
2 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bu da öyle oldu. Sanki bebek sever gıbı sevıyor oglunu. Abartıyor. Bende bi evladım yani. Tek o dogurmadı. Benımde annem var.
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Hepsi mi aynı yaa
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef eskı kafa kaynanalar böyle. Hakkım helal degıl
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok hakilisin cnm aynılarını bende yaşadım yeni evliyken şimdi de öyle ama biraz daha iyi oldu iki çocuğum var yine aynı ama biraz daha iyi eskiye göre
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimde daha iyi. Ben ayagımı kestim canım. Eşim gitsin. Ben zaten işe girdim. Zamanım pek yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
3cocuk2kedi
(
775
puan)
tarafından
cevaplandı
Evlenmeseymiş o zman geri zek.... Otursaymış anasının dizinin dibinde
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır sevgılıyken yaşınız geldı evlenin dıyorlardı. Şimdi rahat vermıyorlar. Sanki bi bunlar doguruyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
cevaplandı
E desene ben ranizdan cekileyim madem ayril gitsin sen ana ocagindan çıkamamissin belli diye.
1 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
yorumlandı
Tehdit etsene sen de korkut madem..
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne dıycem ki ama
30 Ağustos 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
yorumlandı
Dersin yani önceliklerine karar ver senin bir evin var oraya gitme demiyorum ama bizi ihmal ediyorsun haftada bir gidelim hem beraber gider uzun uzun dururuz de..
Baktim yan çiziyo o zmn ben yokum evli miyim yoksa bekar mi belli degil kocam yok yanımda sen xaten ana ocagindan cikmamis gibisin bir kere daha boyle yaparsan bizi evde bulamazsin konu kapanmistir de gec..
Yani esine gore hangi dilden anlarsa onun dilinden gir aklina...
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım. Bakalım bıdaha sabahtan aksama gıtsın konusurum onunla
30 Ağustos 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
yorumlandı
Gitmesin iste gideceğim dedigi an derhal eve gel konusmamiz lazim de sofrani hazirla guzelce iste ne seviyosa yap bekle yemege oturun yitin ufaktan basla isler nasıldı yemegi begendin mj vs sonra konuya gec yani toleransi ya aninda birak yada sikayet etme. Birini seç..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Gözünü korkutacaksın o zaman madem o böyle davranıyor. Örneğin bugün sana öyle bir teklifle mi geldi git diyeceksin. Mümkünse bir süre de görüşmeyelim sen ailenden kopamıyorsun kusura bakma ben böyle bir evliliği ileriye tasiyamam diyeceksin. Direk rest çekeceksin.
Hayır madem ağzın daha ananın sütü kokuyor ne diye evleniyorsun? Defol git kal annenin dizinin dibinde.
Allah sabır versin ne diyeyim başka bilemedim.
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Annesi ogluna bagımlı, oglu annesine bagımlı. Bırakacagım haftasonu kalcam annemde, sende git annene zaman gecırın dıycem o olacak. Ben gıdıp gelmıyorum annesıne artık. O kadar sıktı ki beni kadın. Yenı evlı ınsan hep cagırılır mı
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çağırırlar canım anlıyorum ben seni. Yeni evliyken 4-5 ay birlikte oturdum her sabah kaynana kapıya gelip hadi oğlum kahvaltı hazır derdi. Evi ayırdık bu sefer de sabahları aramaya başladı uyandın mı oğlum diye. Zaten çok sürmedi arası çıktı çıktı geldi kaldılar. Eşimin haftalık izni yoktu arada sırada izin alırdı onda da neden buraya gelmediniz diye başımızı beynimizi yerlerdi. Onlarsiz hiçbir şey yapamadığımız gibi onlarla da hiçbir şey yapamıyorduk. Şuraya gidelim yok buraya gidelim yok. Benim ailem 2,5-3 saatlik mesafede yakın olsalar o dönem boşanır giderdim. Ki bizim evlendiğimiz dönem koronanin patlak verdiği zamandı. Rabbim kim ne yapmaya calisiyorsa kendisine versin inşallah
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak ben merhametli biriyim. Herkese yardım ederim elimden geldıgınce. Ben şuan 10 ayda bıktım aılesınden. Şuan 60 yasındalar. Ee ben suan gıtmek ıstemıyorum. Bi 10 sene sonra ıyıce cökecekler. O zaman hıc istemeyeceğim. İçimde o istek yok.Evler uzakken böyleler.Süreekli kahvaltıya gelın, akşam yemegıne gelın. Şuan ayagımı kestım. Hıc gıtmıyorum. Kasmıyorum. Eger akıllı bırıyse anlamıstır gıtmememden
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm bende yeni evliykem kaynanam hep çağırıyordu eşimi ben tek kalıyordum evde hergun tartısiyordukk
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bende. Kac kez kavga ettık. Hakkım helal degıl. Acaba bunları ilerde annesıne anlatsam mi. Bu yüzden kavga ettık mutlumusun dıye
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok cnm daha kötü olabilir ben şimdi tam tersini yapıyorum valla eşim bı gun gitmezse niye gitmiyorsun annenlere oda yorgunum der bende oldun kalk git derim gitmez bu işe yaradı
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Çünkü gitme dedikçe gidiyorlar hep istediğimizin tersini yapıyorlar
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım. Bende gıt dıyorum. Trafigi bahane edıyor. Aklım sende kalıyor dıyor.
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi aklı sende kalması lazım zaten normali bu ikiniz bir ailesiniz erkeklerin bunu anlaması biraz geç oluyor
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne zaman idrak eder acaba. Gecen pazar gitti. Beni işten almaya gelmıycek olsa dururdum aksama kadar dıyor. Sabah 10 da gıttı oraya
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
İnan cnm benim eşim 3 seneden sonra idrak etti çocuğum olduğu halde
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Yuh yani canım. Allah bu aıleyede eşlere akıl fıkır versın
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin cnm amin ben beş yıllık evliyim ama iki senedir aile olduk nerdeyse beni ve oğlumu ayrı bir aile kendini annesi güllerle hala bı aile olarak görüyordu ya zaten ailede ama bizi disliyorlardi ve bize bakmaya mecbur değildi diyordu annesi ve bizim sorumluluğumuzu almazdı hiç ama çok şükür iki senedir çok iyidir Allah var yukarda döndü yanlisindan idrak etti sonunda kendisininde bı ailesi oldugunu
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ooo bayaa olmuş sizin. Bizim 1 sene bile olmadı. Ama senden kaynaklı aileme gidemiyorum demesi insanın zoruna gidiyor. Ben gece 1de gelme dıyorum. Abartıyor. Erkek kardesı cumartesileri cagırıyor bunu. İnan gece 1 e kadar dursun istiyor.Tamamda bu adam evli. İnsan genc esını evde tek bırakır mı. Ben evde yalnız kaldım. Bu annesınde bıle kaldı 2gün. Düşüncesizler bence
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Aaa bak ya asla gece kalmazdı beni evde yalnız birakmazdi hiç ama bir keresinde karantinam Z kardeşi gelmişti kardeşleride bırakmamıştı saat 2 de eve geldi baya kavga ettik arkasından onları aradı onlarda benimle kavga etmeye geldiler baya tartıştık her gece mi bı saate geliyor sanki diyordu kardeşi anneside yabancı yerde mi sanki diyor sen kasten sorun çıkarıyorsun oğlum bana gelince diyordu neler çektim neler duzelene kadar
30 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Karantinam falan yanlış yazılmış cnm
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy çok fenalar ya. Hayır madem kopamayacaksan evlendirme. Benımkıde bı anne.
31 Ağustos 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorma açık açık dedi bana zaten hemde yeni gelinken böyle olacagini bilseydim oğlumu evlendirmezdim diyordu ne olmuş ki dediğimde eve geliyor bize gelmiyor diyordu şaka gibi
31 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Dalga mı geçiyor. Ne bekliyorki. Bizimki de lafa gelince siz mutlu olun der, eşim falan varken. Ama benle tek konusunca tabıkı annesıne gelecek der.Dışarıdan bakan herkes benım kaynanama melek der. Ama adı kaynana. Ciddiyim en iyi kaynana bile kaynanalık yapıyor. Annem gibi olmuyor. Annemin evine gidince aşırı rahatım. Kaynanamın evınde hıc rahat degılım. Ne rahat oturuyorum ne baska bırsey. Annemde gıdıp uzanıyorum.Kaynımda var bekar. Kaynımın konustugu kız var. Kaynanam cok meraklı. Kızın fotosunu falan görmek istıyor.Şimdiden dügün hevesi yapıyor. Bana yaptıgı gıbı o kıza da yapsın göreyım. Kız mimar ve zengin. Kaynanam sürekli arayacak ve çagıracak.Görcez bakalım o gidip gelecek mı. Hıc sanmıyorum gercı.
1 Eylül 2021
leylelgy
(
186
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen cnm benimde var öyle bı yeni elti en başlarda kız gitti geldi bak önüne geçemedi gitmiyor artık eşide arkasından eve gidiyor ama böyleleri daha kıymetli oluyor cnm inan biz gitmezsem kıyamet ama onlar gitmeyince kiymete biniyorlar şans işte oda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Arkadaş ben de buna illet oluyorum ya lan madam öyle ananla kalsaydın bu kadının başını niye agritiyorsun ya hey Allah ım ya Rabbim ya Allah akıl versin
Eşim calismiyorsa haftasonu bir gün gidin o günü orda geçirin hafta içi gitmeyin o zaman bence hem eşinin gönlü olsun hem de senin kafanı ağrıtmasın boş yere bir gün idare et tabi benim fikrim de sen bilirsin yine
3 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne alengirli bi trafikmiş arkadaş o zaman sen de karışma canım nasıl istiyorsa öyle yapsın öyle yap diyorsun olmuyor böyle yap diyorsun olmuyor bdnvd hiç boşuna kafanı ağrıtma ne zaman isterse o zaman gitsin boşver geç gelirse de vur kafayı yat
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle öyle. Aslında derdi benle gidecek. Sözde bensız gıdınce aklı bende kalıyormuş beyımızın. Gece 1 2de eve gelırse tabıkı kızarım. En gec 10 da gelsın yani
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aklı sende kalıyorsa gitmesin kizman normal haklısın geç gelirse kız tabi
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki. Ailesininde karın evde git demesi lazım. Ama artık saat 10 olsun arıycam kaçta geleceksin diye. Artık evli farkına varsınlar bi zahmet
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Adı aile işte değil de adı öyle
Ara kız ara onlar öyle yaparsa madem sen de öyle yap
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
kubra1992
(
3,547
puan)
tarafından
cevaplandı
Harbiden bahtsız bedevisin valla canım. Erkeğin en kötüsü anacı olanıdır... Bu kaçıncı postun Allah yardımcın olsun.
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Normalde melek gibi ama. İllallah ettırdıler. Şuan varya ne aılesınde yatılı kalmak ıstıyorum ne gıtmek ıstıyorum. Sırf cagırdı dıye bıktım sogudum. Gıtmıyorum. Gıtmeyı dusunmuyorum. Zaten işe gırdım. Ohhh bahanemde var. Mesafelıyım. Aramıyorumda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
Senem.
(
454
puan)
tarafından
cevaplandı
Tobe yarabbim ya insanı hasta eder nasıl birşeymis o evlenmeseymis ya madem
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu yasa kadar alısmıs oraya, baglı aıleymıs bunlar da hep bunu anlatıyor annesı ve o
30 Ağustos 2021
Senem.
(
454
puan)
tarafından
yorumlandı
İyide hergun gidilir mi kendi evi ailesi var artık saçmalıyorlar
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle bi de bilerek cumartesi cagırıyorlar. Ertesı gun iş yok. Gece 2ye kadar oturalım dıye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Evlenmeseydi o zaman
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben bugün dedım. Eskıye göre gelısme var sende dedım. Ilk zamanlar hele annemı özledım derdı bebek gıbı. Suan 2 hafta gıtmese ses etmıyor. Bılemedım ya. En az haftada 1gıtmesı gerekıyor onlara göre
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
28smyrylmz
(
149
puan)
tarafından
cevaplandı
Yenı hayat yeni aıle farklı bir duzen insan basta bocalıyor biz esımın ailesiyle aynı binada yız evlen dımde ılk 5 ay inemedım yanlarına yani tek tük cunku alısamadım birden farklı ailenin yanına dusuyor sun tuhaf geliyor cekınıyırsun bile. hıc birı laf soz etmedi bekledi ler tabı ama bana lafını etmediler sımdı ooo esım den cok inerim o İnmez o derece ben otururum asagıda o eve cıkar hemen. Bıraz zamana bırakmaları lazım bızım alısmamız ıcın ama canım bence senın kınde kıskanc lıkta var gıbı her aksam da oglan beklnmez evlendi gibi idrak edemiyor galıba
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım kaybetmekten korkuyor. Orda olalım hep ıstıyor. Gıdınce bırakmıyor. Mesela bunlar erken kalkıyor dıye sabah 7de kahvaltıya gıderdık. Öglen 3 4te bırakmazdı. Bayadır ne kahvaltıya gıdıyorum ne normal gıdıyorum. Bunalttı benı. Ben olgun mantıklı bırı sanıyordum annesını. Eger eltıme de böyle yaparsa o da hıc gıtmez.şuan eltım yok ama ılerıde olunca ona da yapar kesin. Kımse cekmez bunu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Dün haberlerde gördüm hergün Anne evine uğramak boşanma sebebiymiş
5 önceki yorum göster
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne hali varsa görsünler ya değişikler hep
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen. Bırbırımıze baglı aıleyız dıyorlar. Ogullarının eşlerını de kendılerıne bagımlı yapmak ıstıyorlar. Bende pek gıdıp gelmıyorum. Zaten işe baslıyorum ne gıdıp gelmesı.
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ohh ne güzel hiç yorma kafanı o zaman canım işine odaklan en güzeli
30 Ağustos 2021
bahtsizbedevi
(
192
puan)
tarafından
yorumlandı
2 3ayda bir gidince ailesine az gelecek. Benim aileme de gıtmıyoruzki. En iyisi yogunum zamanım yok demek canım
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
23
cevap
634
göst.
Eşim ailesine tek başına gidip tatil yapmak istiyor.
14 Temmuz 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Mat10
(
19
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
22
cevap
974
göst.
Eşiniz sürekli köye gidip ailesine yardım etmenizi istese
25 Temmuz 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Ummu_123
(
12
puan)
tarafından
soruldu
dert-aile
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
yardim
+1
oy
15
cevap
383
göst.
Eşiniz baba olduktan sonra harcama alışkanlıkları değişti mi?
25 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Anneolmakask
(
917
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
409
göst.
Kapalı Hanımlar Çocuk Sahibi Olduktan Sonra Eşarp Yapımında Zorluk Yaşıyor mu?
12 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
1996 Anne
(
2,060
puan)
tarafından
soruldu
413,508
soru
12,448,509